INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Rinat Ahmetov se implică din nou în război » Decizia luată de șeful de la Șahtior după schimbul de prizonieri dintre Ucraina și Rusia

Rinat Ahmetov // FOTO: Imago
Rinat Ahmetov // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2022 20:19 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 20:29

Rinat Ahmetov, finanțatorul lui Șahtior Donețk, continuă să fie implicat în războiul dintre Rusia și Ucraina.

Pe 22 septembrie, Ucraina a schimbat 215 prizonieri cu Rusia. Printre ei s-a aflat și Mihailo Dianov, în vârstă de 42 de ani. Un luptător al Batalionului Azov prins și torturat de ruși. 

Acesta avea brațul drept prins cu o structură metalică, pe care rușii i-au smuls-o, pur și simplu, și oasele s-au sudat greșit. 

Potrivit presei ucrainene, miliardarul Rinat Ahmetov a promis că îl va ajuta să se refacă. Îl va duce în Israel și va plăti operația ce va fi făcută de unul dintre cei mai renumiți chirurgi ortopezi.

Evgeni Plushenko, omul lui Vladimir Putin: „Dacă vine înrolarea, fac antrenamentul cu plăcere”

Rusul Evgeni Plushenko (39 de ani), unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le transmite compatrioților să meargă cu capul sus în lume și să se înroleze, dacă e necesar, pentru războiul din Ucraina.

„Este o perioadă grea. Iar dacă vine un ordin de încorporare, nu înseamnă că vei fi trimis pe front. Poate că ar fi corect dacă toată lumea, inclusiv eu, s-ar duce și s-ar pregăti pentru o posibilă situație viitoare. Nu văd de unde panica să fug și să mă ascund. Din păcate, mulți au plecat. Nu salut asta!

Voi vorbi în numele meu: acum sunt acasă, în Novgoroska. Și dacă vine un ordin, nu voi alerga nicăieri. Voi trece cu plăcere prin antrenament Trebuie să ne protejăm copiii și viitorul. Asta e poziția mea. Mi-aș dori ca toată lumea să audă”, a spus Plushenko, conform Libertatea.

VIDEO Ion Țiriac, despre conflictul sângeros din Ucraina și consecințele pe plan economic: „Toate sancțiunile se întorc către noi”

Citește și: 

Anunț incredibil făcut de Ucraina, în plin război contra Rusiei! Președintele Zelenski și guvernele din Spania și Portugalia sunt de acord

Un fost dublu campion mondial la categoria grea vrea se înroleze în armata rusă pentru a lupta pe frontul din Ucraina!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  05 Octombrie 2022, 11:38

Plushenko va fi înrolat în aceeași zi ca băiatul lui Peskov

Vezi toate comentariile (1)
Comentează