INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Alt superstar din Premier League JEFUIT! Pagubă de 500.000 de lire sterline pentru jucătorul lui Manchester City

Riyad Mahrez, unul dintre starurile lui Manchester City, a fost jefuit. foto: Guliver/Getty Images +22   FOTO
Riyad Mahrez, unul dintre starurile lui Manchester City, a fost jefuit. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2020 15:06

Riyad Mahrez (Manchester City) a rămas cu o pagubă de 500.000 de lire sterline, după ce apartamentul său din centrul orașului a fost spart de hoți.

Fotbaliștii din Premier League sunt țintele hoților. Aceștia știu cât câștigă jucătorii, ce mașini au și văd bijuteriile cu care starurile se afișează pe rețelele de socializare. 

Riyad Mahrez, atacantul lui Manchester City, a fost ultima victimă. Apartamentul său din centrul Manchesterului a fost spart și algerianul are o pagubă de 500.000 de lire sterline (556.000 de euro).

„A fost un jaf la comandă!”

I s-au furat trei ceasuri de lux (un Richard Mille de 230.000 de lire, un Rolex Daytona de 40.000 și un Rolex Day Date de 35.000), brățări Cartier estimate la 150.000 de lire și 50.000 de lire cash.

"Riyad e speriat. E convins că a fost urmărit. A fost un jaf la comandă", a spus un apropiat al magrebianului pentru The Sun.

Numai în acest an, patru jucători au avut casele "vizitate" de hoți:

  • la începutul lunii mai, Dele Alli (Tottenham) a rămas fără trei ceasuri scumpe, când doi infractori au intrat peste el în casă la Londra;
  • Jan Vertonghen, coechipierul lui Alli la Spurs, a fost jefuit în martie, în timp ce era în Germania, la un meci de Champions League; 
  • în ianuarie, și vila lui Mamadou Sakho (Crystal Palace) a fost spartă. I-au dispărut obiecte în valoare de peste 500.000 de lire.

VIDEO. Grigore Sichitiu, sfaturi pentru Florinel Coman: „Nu cred că se poate impune acum în Premier League”

Citește și alte știri despre Premier League. 

Alarmă în Premier League! Ce se poate întâmpla dacă planul extrem al englezilor va fi aprobat

Premier League începe pe 17 iunie cu un derby: Manchester City - Arsenal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează