INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Robben ia 11.000 de euro pe zi fără să joace!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Indisponibilitatea lui Arjen Robben o costă extrem de scump pe campioana Germaniei, Bayern Munchen. Mai precis, 11.000 de euro pe zi!

 

Această sumă e stipulată într-o clauză pe care olandezul o are în contractul cu Bayern şi o va primi pe toată durata celor două luni cît s-a estimat că va dura recuperarea lui de pe urma unei rupturi musculare suferite la coapsă.

"În Italia, cluburile le plătesc jucătorilor salariile timp de 12 luni în caz de accidentare pe termen lung. La noi, în Germania, sînt numai şase săptămîni, după care preiau asigurările. Dar Robben e un jucător de top şi aici intervin alte reguli", a explicat directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge.

Totuşi, Bayern intenţionează să-şi recupereze banii de la federaţia olandeză. "Robben s-a accidentat pe cînd era la echipa reprezentativă şi nu văd de ce-am suporta noi costurile. Destul că nu putem conta pe el atîta vreme", a punctat acelaşi Rummenigge.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează