INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Robben pe lista lui Juventus! Aşa susţin italienii. Nemţii se amuză de ştire

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Ziariştii de la Tuttosport au anunţat astăzi că Arjen Robben este pe lista de achiziţii a lui Juventus Torino. Şi, susţin italienii, "Bătrîna Doamnă" este dispusă să achite 30 de milioane de euro pentru internaţionalul olandez. Mijlocaşul lui Bayern Munchen parcurge cea mai bună perioadă a carierei, fiind cel mai important om al bavarezilor, un atu în cîştigarea din nou a titlului în Bundesliga şi în prezenţa, sîmbătă, în finala Champions League, contra celor de la Inter Milano.

Germanii s-au amuzat cînd au auzit că Juventus îl vrea pe Arjen. "Probabil o mai fi un alt Robben în fotbalul internaţional dorit de italieni. Pe al nostru nu-l pot cumpăra", au replicat oficialii lui Bayern.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fichirichi
fichirichi  •  20 Mai 2010, 08:49

poate vroiau sa spuna 130 de mil

 •  19 Mai 2010, 23:41

stai sa lamurim: Bayern a dat 25 mil pe el cand era un dezastru si accidentat (se nu mea jucatorul cu picioare de sticla) si il da acum pe 30 mil cand zic ca este in primii 5 jucatori ai lumii? pai clar ca e o gluma foarte proasta sau o stire de can can a la gesepeu

sibelius
sibelius  •  19 Mai 2010, 20:31

Probabil ca Robben isi doreste ca dupa o finala de UCL sa nu mai joace in Europa, nu? :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează