INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Roberto Carlos: "Neymar e peste Messi și Ronaldo". Pe cine vede mai util, între Cristiano și Messi

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 10:04

Roberto Carlos, fostul fundaș stînga care a făcut carieră la Real Madrid, a jucat alături de nume precum Ronaldo, Beckham, Zidane sau Figo, însă spune că există un jucător din generația actuală care i-a luat ochii.

Surprinzător sau nu, Roberto Carlos crede că Messi și Cristiano Ronaldo sînt sub brazilianul Neymar. "De fiecare dată cînd sînt întrebat de Messi și Cristiano, eu spun că Neymar e cel mai bun pentru mine. Nu e vorba de golurile sale, ci de ușurința cu care joacă și despre încrederea sa. Neymar va cîștiga Balonul de Aur în doi ani și îl va merita".

Pe de altă parte, "Ronaldo e un jucător special, care face totul pentru echipa sa. Cred că portughezul e mai decisiv pentru Real decît Messi pentru Barcelona. Messi joacă alături de oameni precum Neymar, Suarez, Iniesta, Busquets, în timp ce Cristiano luptă, dă pase și marchează. E un jucător special".

Roberto Carlos a evoluat în 370 de meciuri pentru Real Madrid, marcînd 47 de meciuri. Brazilianul în vîrstă de 42 de ani a cîștigat alături de los blancos 3 titluri în La Liga, 3 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor, două Cupe Intercontinentale și o Supercupă a Europei.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
luvijan
luvijan  •  28 Octombrie 2015, 08:15

Este parerea avizata care spune despre lucruri si nu tot fel de comentarii inutile de la specialisti de 2 bani pe internet.

10206105432856288
Bogdan Schiaucu  •  27 Octombrie 2015, 18:57

Ce face Ronaldo? Da pase? Isi da pasa tot lui poate...

dinamo100
dinamo100  •  27 Octombrie 2015, 16:19

Nostime afirmatiile lui Carlos! E simplu: Neymar e brazilian de-al meu, deci e cel mai bun; Ronaldo e mai bun ca Messi, ca doar joaca la Real . :) Te umfla rasul cand auzi parerile astea de "specialist"!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează