INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER LIGA EUROPEI

Cel mai dur atac la Super Liga Europei: „Lumea moare și ei vor doar bani. Să-și bage în fund toate milioanele!”

Robin Gosens, în duel cu Luka Modric // foto: Guliver/gettyimages
Robin Gosens, în duel cu Luka Modric // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 12:05 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 12:43

Robin Gosens (26 de ani) atacă Super Liga. „Un dezastru enorm, sunt șocat de noua realitate. Unde mai e etica fotbalului?”, spune mijlocașul de la Atalanta.

Și Atalanta, revelația ultimelor ediții ale Champions, se revoltă. Mijlocașul Robin Gosens îi atacă pe bogați: „Oamenii continuă să moară în lume, n-au bani, dar vin aceste 12 cluburi cu Super Liga lor și pot avea 100 sau 150 de milioane să și le bage în fund! Unde mai e etica? Lucrul cel mai trist e că fotbalul a ajuns doar o chestiune de bani, bani și iar bani”.

Robin Gosens, revoltat de Super Liga Europei: „Voi protesta alături de fani”

În interviul pentru revista Kicker, internaționalul german cere ca noul proiect să fie oprit cu orice preț: „Toți trebuie să fim conștienți că fotbalul se va schimba pentru totdeauna, nu va mai fi la fel. Dar Super Liga e un dezastru, sunt șocat că va deveni realitate. Baza fotbalului era ca și un outsider să poată câștiga. 

Dacă Arsenal ori Tottenham se vor califica mereu fără vreun merit sportiv nu mai există niciun principiu. Pagubele vor fi așa mari că mulți fani se vor opune și eu voi protesta alături de ei”.

Cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii Europei:

  • Barcelona
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid
  • Manchester United
  • Liverpool
  • Arsenal
  • Manchester City
  • Tottenham
  • Chelsea
  • Inter AC
  • Milan
  • Juventus

Mai multe știri despre Super Liga Europei:

Suma colosală promisă câștigătoarei Super Ligii: de peste 3 ori mai mare decât ia cine ridică Liga Campionilor!

Revoltă la Manchester United împotriva Super Ligii și a propriilor conducători!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
3886405594789780
Silviu Bircaci  •  21 Aprilie 2021, 12:13

asa si ce se crizeaza asta? ai bani stai in fata nu ai bani stai in spate, in acest moment 2021 lumea este condusa de bani si DOAR de bani nu vei vedea nici un juucator din orice sport sa joace de placere nu sunt un urmaritor de fotbal, dar stiu ca cele 12 echipe sunt din spania , uk si italia.... ei pot face x ligi , pana la urma aceste ligi si acei bani vin de la FAni , cei ce plattesc bilet sa mearga la meci sau platesc abonament sa vada meciul la tv,daca fani nu vor fi interesati sa vada doar 12 echipe mereu,atunci liga se va desfiinta citisem un comentariu ca la liga actuala avem si noi romanii sanse de participare , da este adevarat , dar sa fim seriosi ce sanse avem noi in fata celor 12 echipe mentionate mai sus? ne bat si cu echipa de rezerva. nivelul fotbalului romanesc este ff scazut , nu datorita jucatorilor ci datorita infrastructurii fotbalistice, copii talentati sunt dati la o parte de copii cu mai putin talent ,dar pusi acolo in echipe pe pile sau nepotisme ( nu cred ca trebuie sa dau exemple ca multi stim asta) acesti copii vor creste fara a avea valoare si implicit vor ajuunge sa joace in echipele de top din romania si chiar si la nationala unde din punctul meu de vedere este un dezastru TOTAL suntem varza atat la tineret cat si la nationala mare si aici sunt promovati cu pile asa ca o concluzie ... lasa-i sa isi faca super mega ultra liga si fanii vor plati sau nu biletele ... nici o banca nu va sponzoriza daca nu au ceva de castigat adica BANI

ray51
ray51  •  21 Aprilie 2021, 09:41

Si cand se vor fi plictisit de SuperLiga ce vor inventa? Asta-i inovarea/RESETAREA de care amintesc anumite cercuri MARI facatoare de bine pentru omenire? Care omenire, 12-16-20 de echipe sau grupuri sau tari sau miliardari smintiti??? Ticalosia mondiala este data nu de cei care propun/au astfel de idei ci de cei care le imbratiseaza (gen, incredibil, acest guru al sportului 'mondial' Banciu). Cat de departe sunt astia cativa de nevoile zilnice ale celor 7 miliarde si jumatate de oameni.

397732904465528
Octavian Go  •  20 Aprilie 2021, 21:52

Pana acum ma interesau meciurile acestor echipe deoarece evoluau intr-o competitie in care, teoretic, poate juca si o echipa romaneasca. Insa daca acest proiect va deveni realitate, o sa ma uit la noua competitie asa cum ma uit la campionatul de baseball (un sport al carui regulament nu-l cunosc) american.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close