INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Robinho: "City are jucători buni, dar mentalitate de echipă mică!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2008 00:00

Atacantul brazilian crede că gruparea la care activează ar trebui să-şi schimbe mentalitatea dacă vrea cu adevărat să se lupte la titlu în Premier League. Robinho spune că, în loc să fie bucuroşi cu o eventuală clasare între primele 6 echipe, coechipierii săi ar trebui să fie dezamăgiţi că nu au cîştigam campionatul.

"City are jucători buni, dar mentalitate de echipă mică. Trebuie să îţi doreşti să fii campion! Coechipierii mei se mulţumesc să fie pe locul 5 sau 6, se gîndesc mereu că un rezultat de egalitate este suficient în faţa echipelor mari.

Am învăţat că locul 2 nu are nici o valoare şi vreau să înţeleagă asta şi băieţii. Trebuie să fii bucuros doar atunci cînd cîştigi, trebuie să-ţi doreşti să învingi Chelsea, Manchester United sau Liverpool. Vreau să se schimbe ceva!" a argumentat Robinho.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  02 Decembrie 2008, 17:11

Cum poti sa ti ma cu Milan ... Cine te crezi ? Mai vorbesti si de Inter si de Juventus care a primit mult mai multe titluri din cer decat orice echipa. Esti culmea .

 •  02 Decembrie 2008, 16:52

ACEST JUCATOR VORBESTE MULT SI FACE PUTIN.NUMAI GURA E DE EL.SA TRANSFERAT IN EUROPA CA NOUL PELE SI A RAMAS LA STADIUL DE PELE IN PARAGINA.NU A IESIT DIN STADIU DE MEDIOCRU IAR EVOLUTIILE LUI SUNT FLUCTUANTE.IAR CARACTER E ZERO.BARAT.O SA VEDETI IN URMATORI 2-3 ANI.

 •  02 Decembrie 2008, 14:17

Are dreptate pustiu...in anglia nu sunt decat 3 echipe mari cu adevarat...manchester, liverpool si arsenal... astea au dominat si vor domina in continuare k si in italia exista doar 2 echipe mari cu adevarat ac milan si juventus..inter e d umplutura..a primit 3 titluri din cer

Vezi toate comentariile (4)
Comentează