INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Robinho, din nou pe lista Barcelonei! Crezi că va ajunge pe Camp Nou?

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2009 00:00

Barcelona şi-a reafirmat interesul pentru vedeta lui Manchester City, care a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să accepte provocarea în cazul în care va fi vorba de o ofertă clară. Cîştigătorii Ligii Campionilor din sezonul precedent au confirnat faptul că îl vor pe brazilian, în ciuda trecutului care îl leagă de Madrid.

Chinuit de o accidentare la gleznă, Robinho nu a jucat foarte mult de la începutul sezonului, dar asta nu i-a determinat pe oficialii lui City să îl declare disponibil. Prima vedetă cumpărată după ce gruparea a fost preluată de Abu Dhabi United Group, brazilianul a avut unele neînţelegeri cu managerul Mark Hughes, dar ambele părţi au dezvăluit recent că dezacordurile din trecut sînt numai o amintire.

"S-a vorbit mult despre faptul că am fi programat o întîlnire cu reprezentanţii Barcelonei la începutul lui decembrie, dar nu e nimic adevărat. Hughes are fonduri nelimitate pentru a crea o echipă cu adevărat mare. În vară s-au cheltuit la fel de mulţi bani cît au fost investiţi în transferuri în ultimii 3 ani, iar asta spune multe despre situaţia financiară a clubului.

Totuşi, nu putem să excludem din start nici o posibilitate, dar aceasta se referă mai mult la achiziţii decît la vînzări de jucători", a spus o sursă din cadrul clubului într-un interviu acordat Manchester Evening News.

Robinho, 25 de ani, a ajuns la City în 2008 pentru 42 de milioane de euro, după ce a mai evoluat de-a lungul carierei la Santos (2002-2005) şi Real Madrid (2005-2008).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
skrap
skrap  •  14 Octombrie 2009, 00:49

Barcelona nu e Real Madrid sa cumpere jucatori sa stea rezerve, prefera sa promoveze rezerve, gen pustii astia noi care joaca superb... il au acolo si pe Assulin, care o sa il vedem in scurt timp, omul asta e Ronaldinho intreg, acelas stil de joc, aceleas pase, aceleas driblinguri, la copiat pe Ronaldinho la tot, pana si la gesturi:)

skrap
skrap  •  14 Octombrie 2009, 00:47

tu ala cu propuneri, unde sa vina ramos la barca? in primul rand ca nu il da real in veci in al 2-lea rand de 2 ani dani alves este votat cel mai bun fundas dreapta, si asta arata si pe teren.. in mijloc deja ebataie mare, Pique,Chigrinksi,Puyol,Marquez... si toti joaca foarte bine, iar la mijloc unde sa il bage pe Gourcuff? cand acolo sunt Yaya Toure,Keita,Xavi,Iniesta,Bousquets... si multi alti..

skrap
skrap  •  14 Octombrie 2009, 00:44

rapidCT city nu are cum sa intre in cl, acolo primele 4 locuri au rezervare...Arsenal,Manchester,Chelsea,Liverpool si apoi dupa Manchester C, daca nu chiar dupa Tottenham.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează