INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Robinho: "Mă bucur că am ajuns la Milan, echipa are sînge brazilian!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2010 00:00

Fostul atacant al echipei Manchester City, Robinho, care a semnat în această săptămână un contract pe patru ani cu AC Milan, a declarat într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport că se simte ca acasă la formaţia milaneză, care are "sânge brazilian", informează AFP.

"La AC Milan mă simt ca acasă. Am aici prieteni importanţi, ca Dinho (Ronaldinho), Pato, Thiago Silva. Echipa are sânge brazilian. Înţelegeţi de ce mă bucură acest transfer al meu", a spus Robinho.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani juca la Manchester City din 2008. "Prefer să nu vorbesc despre City", a afirmat jucătorul.

Robinho şi-ar dori să joace ca AC Milan să joace finala Ligii Campionilor şi ca în acest meci adversara să fie FC Barcelona. "În acest moment acestea sunt cele mai puternice echipe. AC Milan a făcut achiziţii importante. Pe hârtie suntem extraordinari. Trebuie să devenim o echipă care câştigă pe teren", a menţionat el.

Câştigător al Copa America în 2007, Robinho a fost campion al Braziliei în 2002 şi 2004, cu Santos, şi campion al Spaniei în 2007 şi 2008, cu Real Madrid.

AC Milan are un atac impresionant, în această vară Robinho şi Zlatan Ibrahimovici (împrumutat de la FC Barcelona) alăturându-se brazilienilor Pato şi Ronaldinho.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
xpigames
xpigames  •  04 Septembrie 2010, 18:00

google: xpi games jocuri super caterinca :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează