INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mourinho, conflict cu Diletta Leotta! Antrenorul Romei a refuzat să-i răspundă la întrebări » Cum a reacționat jurnalista

Diletta Leotta
Foto: Imago
Diletta Leotta Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 22:45 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 09:23

AS Roma a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Inter de pe teren propriu, scor 0-3. La finalul partidei, Jose Mourinho, antrenorul „giallorossi”, a avut o reacție surprinzătoare la adresa jurnalistei Diletta Leota.

După drasticul eșec, Mourinho a refuzat să discute cu celebra jurnalistă și invitații, care se aflau în studioul DAZN de la marginea terenului.

Mourinho, conflict cu Diletta Leotta! Antrenorul Romei a refuzat să-i răspundă la întrebări » Cum a reacționat jurnalista
Jose Mourinho Foto: Imago

„Îmi cer scuze vouă și celor care ne ascultă de acasă, dar nu vreau să răspund la întrebările din studio”, a fost reacția lui Mourinho, care a oferit câteva declarații scurte pentru reporterul de la DAZN, care deține drepturile pentru Serie A.

Gestul lui Mourinho a fost taxat de Diletta, care a reacționat: „Ne pare rău că Jose Mourinho a luat această decizie Un dialog ar fi fost pozitiv atât pentru noi, cât și pentru fanii Romei, în special”.

Declarația lui Mourinho după eșecul cu Inter

Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
Diletta Leotta, foto: Imago
Diletta Leotta
+38 FOTO

„Inter este mai puternică decât noi în condiții normale. În condiții anormale este un adversar și mai puternic, iar astăzi a fost o situație anormală, pentru că noi am fost limitați din cauza absențelor. Le cer iertare oamenilor din studiouri și celor de acasă, dar nu vreau să comentez prea multe. 

Noi avem jucători bolnavi de COVID-19, noi avem accidentați, noi avem suspendați, din acest motiv nu am putut face mai mult. Era bine dacă marcam la cele două-trei ocazii pe care le-am avut, pentru că știam că mai multe nu o să fie. Felicitări lui Inter”, a declarat Mourinho potrivit Gazetta dello Sport.

Roma - Inter 0-3 » Mourinho, învins de fosta echipă

Pe Olimpico din Roma, Inter a început în forță și a deschis scorul, în minutul 15, prin Hakan Calhanoglu cu un șut direct din corner. Venit la Inter tocmai de la Roma, Dzeko a marcat pentru 2-0 din pasa aceluiași Calhanoglu.

Scorul final a fost stabilit de olandezul Dumfries, care a marcat spectaculos din plonjon pentru 3-0.

Astfel, Inter, unde Ionuț Radu a fost rezervă neutilizată, se impune și urcă pe locul 2, cu 37 de puncte, la un punct de liderul AC Milan. Roma rămâne pe 5, cu 25 de puncte.

VIDEO. Rezumatul meciului AS Roma - Inter

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Veste teribilă pentru Real Madrid: s-a accidentat Benzema! Prima estimare

Fatih Terim, atacat din cauza lui Moruțan: „De ce faci asta?! N-ai nicio logică!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  05 Decembrie 2021, 10:39
Postat de valentindragobete pe 05 Decembrie 2021, 10:13

În mână ...!!!?

Depinde de preferințe

ray51
ray51  •  05 Decembrie 2021, 10:17

Roma a fost invinsa de straini.

valentindragobete
valentindragobete  •  05 Decembrie 2021, 10:13
Postat de irldave pe 05 Decembrie 2021, 05:13

cel mai bine tine microfonul in mana ,in rest ...

În mână ...!!!?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează