INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Roman Abramovich pregătește o nouă lovitură » Ofertă de 115 milioane de euro pentru jucătorul remarcat de Pep Guardiola în Champions League

Roman Abramovich FOTO Imago
Roman Abramovich FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 10:17 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 11:03

Jude Bellingham (17 ani), unul dintre cei mai promițători tineri din Europa, a fost remarcat de Pep Guardiola (50 de ani) la „sfertul” din Champions League, Manchester City - Dortmund, iar Chelsea pregătește o ofertă de 115 milioane de euro pentru noul star de pe Signal Iduna Park.

În ultimele 10 zile, Bellingham a intrat în atenția marilor cluburi din Europa de Vest, după ce a înscris primul său gol în Bundesliga, iar în Champions League a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din fazele eliminatorii superioare. Mijlocașul lui Dortmund a marcat superb în poarta lui Ederson.

Jude Bellingham, transfer la Chelsea în mercato de vară 2021?

În mercato de vară 2020, Jude Bellingham a fost transferat de la Birmingham City, iar Borussia Dortmund a plătit aproximativ 30 de milioane de euro pentru tânărul mijlocaș englez. În următoarea perioadă de transferuri, Roman Abramovich pregătește o nouă lovitură pe Stamford Bridge. Chelsea a pus ochii pe mijlocașul de 17 ani, iar Dortmund ar putea să obțină un profit de 85 de milioane de euro pentru Bellingham, după numai un sezon în tricoul „schwarzgelben”.

După „dubla” din Champions League, Pep Guardiola a rămas impresionat de tânărul englez și l-a lăudat după returul din Dortmund: „Nu pot să cred, poate e un mincinos (n.r. despre vârsta lui Bellingham). E foarte bun la 17 ani, e un jucător fantastic. Am văzut un moment în care nu a primit mingea de la fundașii centrali și am observat cum striga și cum cerea balonul. Asta înseamnă foarte mult la 17 ani. Am vorbit cu managerul lui, Edin, și mi-a spus că ceea ce am văzut în aceste două jocuri se întâmplă și la antrenament”

35 de milioane de €este cota de piață a lui Jude Bellingham, conform Tranfermarkt

Ce recorduri a mai stabilit Jude Bellingham până în acest moment:

  • Cel mai tânăr jucător englez care a început o partidă ca titular în fazele eliminatorii superioare din istoria Champions League (meciul tur cu Manchester City)
  • Cel mai tânăr jucător din istoria lui Birmingham City (august 2019)
  • Cel mai tânăr marcator din istoria lui Birmingham City (august 2019)

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Chelsea pe Wembley Stadium

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Gest superb al atacantului de la AC Milan: a refuzat să primească salariul cât a fost accidentat!

Harry Kane, în istoria Premier League » Căpitanul lui Tottenham s-a accidentat în finalul partidei cu Everton

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
caoradea
caoradea  •  17 Aprilie 2021, 12:04
Postat de ali.bec pe 17 Aprilie 2021, 11:57

Eu cred ca e o diversiune. In spatele culiselor Abraham pregătește transferul lui Eanis.

Nu cred ! Eanis merge la City ! La Chelsea o sa merga Coman, Olaru. Morutan, Tanase, Popescu si Vlad. Mimisor se duce si el cu ei, va fi manager acolo iar Farizeul isi muta oile pe iarba londoneza, nu mai tre sa tunda aia cu masina, rezolva asta tot: pac pac si iarba e tunsa. Il ia si pe Dragomir care va cara sacii de bani primiti pe jucatori.

ali.bec
ali.bec  •  17 Aprilie 2021, 11:57

Eu cred ca e o diversiune. In spatele culiselor Abraham pregătește transferul lui Eanis.

luciann
luciann  •  17 Aprilie 2021, 11:52
Postat de danielp0tc0varu pe 17 Aprilie 2021, 11:37

Uff , eu credeam ca este vorba despre Coman sau Morutan , super diamantele pastorului Jijel !

Inseamna ca esti mai prosst si decat Gigel!:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează