INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANCȚIUNI

Fosta soție a lui Roman Abramovich se ascunde în vila din Londra de teamă că-și va pierde averea de 500 de milioane de lire. Detalii incredibile

Irina Abramovich // FOTO: Imago +12   FOTO
Irina Abramovich // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 15:08 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 15:08

Irina Abramovich (55 de ani) se teme că va avea de suferit și ea, după ce autoritățile britanice au pus sechestru pe averea lui Roman Abramovich, din cauza apropierii de Vladimir Putin.

Roman Abramovich și Irina au fost căsătoriți timp de 26 de ani, din 1991 în 2007, și împreună au 5 copii. Acum, Irina se teme că și-ar putea pierde și ea averea.

Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina

Fosta soție a lui Roman Abramovich se teme că și-ar putea pierde averea

The Sun scrie că Irina s-a ascuns într-una din vilele pe care le deține în Londra, temându-se că ar putea suferi din cauza apropierii de oligarhul rus. Acesteia îi este frică de faptul că și averea ei, estimată la 500 de milioane de lire sterline, ar putea fi înghețată iar stilul ei de viață ar putea avea de suferit.

+8 FOTO

„Există averi și averi, dar apoi există banii lui Roman Abramovich. Au dus la o bogăție nemaivăzută. În mod normal, Irina iese în fiecare seară. Acum nu știe ce să facă. Simte că zilele ei în Mare Britanie sunt numărate. 

Oligarhii ruși sunt de vină pentru ce se întâmplă în Ucraina. Banii lor, pătați de sânge, nu trebuie să mai fie pompați în Londra pentru a le finanța stilul de viața extravagant”, a declarat un apropiat al Irinei Abramovich pentru The Sun.

Roman Abramovich vrea să vândă Chelsea

Înainte ca guvernul britanic să îl sancționeze, Roman Abramovich a anunțat că dorește să vândă clubul Chelsea. Oligarhul rus hotărâse ca toții banii pe care îi va obține din vânzarea clubului să fie donați familiilor ce au avut de suferit în urma invaziei Rusiei.

„Vânzarea clubului nu va fi una accelerată, deoarece va urma un proces echitabil. Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut. Niciodată nu a fost vorba despre afaceri sau bani pentru mine, ci doar despre pasiune pură pentru joc și club.

Toți banii strânși vor merge către victimele războiului din Ucraina. Vom furniza fonduri pentru nevoile urgente și imediate ale victimelor, precum și sprijinirea activității de recuperare pe termen lung”, afirmase Abramovich.

Citește și: 

Fotbalistul lui Șahtior s-a întors în orașul natal și e prezent pe front: „Ajut forțele armate să distrugă trupele rusești”

Greșeala stupidă prin care cel mai bun lunetist din lume și-ar fi dat de gol poziția și ar fi fost ucis de ruși!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gabiadri
gabiadri  •  24 Martie 2022, 01:49

Va rog luati creionul si mai calculati o data: "Roman Abramovich și Irina au fost căsătoriți timp de 26 de ani, din 1991 în 2007," Cit e 2007 minus 1991?

vasileroaita
vasileroaita  •  20 Martie 2022, 00:36

Abramovici nu a spus ca va dona toți banii victimelor războiului din Ucraina! El a spus ca vrea 3,3 miliarde și va dona tot ce depășește aceasta sumă!! Și, probabil, s-a gândit la victimele din partea rușilor...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează