INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDO LA JUVENTUS

Românul care l-a descoperit pe Ronaldo e dezamăgit de decizia lui Cristiano: "Nu-mi place acest transfer. Juventus nu va câștiga Liga"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 19:46

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, e cel care l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona și consideră că starul portughez n-a făcut un pas inspirat în momentul în care a acceptat să plece de la Real Madrid la Juventus în schimbul a 112 milioane de euro.

"Rămâne de văzut dacă decizia lui e sau nu bună. Cei de la Real trebuie să-i mulțumească de 1000 de ori pentru ce a făcut Ronaldo acolo. Real Madrid trebuie să-l respecte, bineînțeles și Ronaldo trebuie să respecte clubul. Noi nu cunoaștem toate dedesubturile acestui transfer.

Sincer să fiu nici mie nu-mi place acest transfer. Mi-ar fi plăcut ca Ronaldo să iasă la pensie de la Real Madrid. Pentru mine nu e o decizie simpatică. Nu cred că Juventus va câștiga Liga Campionilor cu el. De ce? Pentru că nici Real Madrid n-a câștigat Liga la început cu el. Trebuie să ai o echipă în jurul tău", a declarat Boloni la TV Digi Sport.

Citește și: Scrisoarea emoționantă a lui Cristiano Ronaldo după plecarea de la Real Madrid » De ce a ales Juventus și mesajul pentru foștii colegi

Citește și: Cristiano Ronaldo semnează cu Juventus în orele următoare! Câți bani primește Real Madrid + comunicatul oficial al madrilenilor

Citește și: Mesajele primite de Ronaldo după transferul la Juventus: "Ți-ai câștigat un loc special în istoria lui Real Madrid"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1957633927582908
Florin Calutoiu  •  10 Iulie 2018, 20:47

Sunt câteva articole pe gsp punct ro(:)) cu Ronaldo(portughez). In articolele respective sunt date 3 sume de transfer diferite. 100, 105 și 112 milioane Se vrea o medie de 105.666?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează