INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Ronaldinho: "Del Piero este un idol pentru mine!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2008 00:00

Ronaldinho a renăscut la Milan. Golurile marcate atît în Serie A, cît şi în Cupa UEFA, dar mai ales reuşita din derby-ul cu Inter, l-au transformat pe brazilian într-unul dintre cei mai iubiţi jucători de pe San Siro.

 

După ce a înscris încă o dată din lovitură liberă contra lui Portsmouth, Dinho a făcut o dezvăluire inedită: 

"Del Piero este un idol pentru mine. Îl urmăresc de foarte mult timp, e un mare campion. Este foarte important să mă menţin la acest nivel.

Mă simt foarte bine pe teren pentru că joc alături de mulţi jucători extraordinari. Vreau să contribui la succesele Milanului!" a spus Ronaldinho la finalul partidei încheiate la egalitate de italieni, 2-2 pe terenul lui Portsmouth.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
 •  29 Noiembrie 2008, 11:53

O declaratie impresionanta din partea unuia care era perceput ca un rasfatat al fotbalului. Cine stie, poate va juca la acelasi nivel ca Alex si peste 6 ani, poate la Juventus ;) Oricum, pe 14 decembrie se vor intalni in Torino. Si va invinge idolul! Forza Juve!

 •  28 Noiembrie 2008, 22:11

@Adi Irlanda...ai dreptate in mare parte dar totusi eu zic ca si ribery are loc langa ronaldinho si messi

 •  28 Noiembrie 2008, 22:10

foarte tare. un jucator foarte bun.daca continua tot asa va fi iar nr1.totodata e si foarte fairplay.bv ronnie.you are the best

Vezi toate comentariile (9)
Comentează