INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORINTHIANS

Ronaldo: "Este rău să fii gras, nu mă simt deloc bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Ronaldo, a recunoscut, într-un interviu acordat postului de televiziune SBT, că este gras, dar a precizat că nu se gândeşte la retragere.

"Sunt gras, dar nu mă retrag. Corpul se lamentează tot mai mult. Este rău să fii gras. Nu mă simt deloc bine. Nu am oscilaţii de greutate, dar la televizor par mult mai gras. Cine mă întâlneşte pe stradă îmi spune că la televizor par mai gras", a declarat Ronaldo.

Fostul internaţional brazilian a recunoscut că nu merita să fie convocat la naţională pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. "Sunt aici, sunt fericit şi ştiu că nu meritam să fac parte din lotul pentru Cupa Mondială. Vreau să mai joc fotbal şi mă voi spune regulilor de la club, dar când mă voi retrage nu vreau să devin antrenor", a spus Ronaldo.

Fostul atacant al echipeilor FC Barcelona, Real Madrid, Internazionale Milano şi AC Milan, a afirmat că în cazul în care nu ar fi ajuns fotbalist şi-ar fi dorit să urmeze o carieră militară: "Dacă nu ajungeam fotbalist m-aş fi dedicat studiilor şi probabil făceam carieră militară. De mic mi-a plăcut să văd paradele militare şi visul meu a fost să ajung să port haina militară. Nu vreau să aud de războaie, dar îmi doream să fac parte din armată".

Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ronaldo666
ronaldo666  •  15 Iunie 2010, 18:55

el este adevaratul ronaldo il fenomeno:X

claudiu0525
claudiu0525  •  15 Iunie 2010, 17:50

CEL mai mare !!!! :X:X:X:X simply the best!!!

alex4fun90
alex4fun90  •  15 Iunie 2010, 17:32

Unul din cei mai mari atacanti ai lumii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează