INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Ronaldo sare în apărarea lui Messi: "Nu e obişnuit să termine pe locul al doilea. Mă doare să îl văd aşa"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 18:06

Cristiano Ronaldo i-a luat apărarea lui Messi în ceea ce priveşte decizia argentinianului de a se retrage de la echipa naţională, dar susţine că speră la o revenire a lui Messi, întrucât Argentina are nevoie de el.

"Messi a luat o decizie dură, iar oamenii trebuie să îl înţeleagă. El nu este obişnuit cu înfrângerile şi decepţiile, nici măcar să termine pe locul al doilea. Să ratezi un penalty nu te face un jucător slab. Mă doare să-l văd pe Messi în lacrimi şi sper să revină la naţionala sa, pentru că are nevoie de el", a spus Ronaldo, citat de Mundo Deportivo.

Lionel Messi a anunţat că se retrage de la echipa naţională după ce a ratat un penalty în finala ediţiei aniversare a Copei America, pierdută de Argentina în faţa celor de la Chile, la loviturile de departajare ( scor final 4-1).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  05 Iulie 2016, 07:49

Si mie mi-e mila de Messiento triste, Miss penalty, piticotocu de careul mic ! Ar fi timpul ca Luce Nthory de Nord sa il descopere (ca pe copiii lui Petrașcu de la Hunedoara) si sa il ia la ruși !

899541220082951
Simutiu Sabin  •  04 Iulie 2016, 20:22

https://www.youtube.com/watch?v=IEbs1SpJQ5E ACEASTA LECTIE TREBUIE SA INVATAM SA FIM ONESTI SI MODESTI NOI OARE IN CE TARA DIN EPOCA MEDIULUI SUNTEM NU NE VOM RIDICA NICIODATA SI NU VOM AJUNGE NICAIERI DECAT LUPTAND SI RESPECTAND ONOAREA SI BUNUL SIMT SAU TRAIM DEGEABA

wba33
wba33  •  04 Iulie 2016, 18:32
Postat de papa_poulette pe 04 Iulie 2016, 18:24

Daca si Messi e criticat, pai ce sa vorbim de adevaratii figuranti din echipele nationale, gen Chipciu sau Tatarusine?

Nu l-a criticat nimeni, nu esti la curent. Mai ho cu Tatarusine si deastea ca ne-a iesit pe nas...ajunge.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează