INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

“Ronaldo va ramine doar daca nu va mai avea probleme”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Traseul lui Ronaldo la AC Milan risca sa se incheie la vara. Desi patronul Silvio Berlusconi este dispus la o prelungire neconditionata a contractului brazilianului, antrenorul Carlo Ancelotti l-a avertizat oficial pe “Dintos” ca raminerea depinde de starea sa fizica. Detalii pe ifotbal.ro.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (18)
 •  13 Februarie 2008, 23:48

Ma prostilor lastil in pace pe El Fenomeno ca e cel mai tare,chiar daca a avut probleme,cand e in teren face minuni.Habar nu aveti ce e cu voi,Soarecilor lasativa de sportul asta.....

 •  13 Februarie 2008, 05:18

suazo: inzaghi il poate inlocui pe ronaldo? Nici nu pot sa rad. daca Inzaghi e golgheterul all-time in cupele europene, gandeste-te k ronaldo e golgheterul all-time al cupei mondiale :P. Inzaghi nu are nici un sfert din viteza lui Ronaldo, nici o cincime din tehnica lui. daca tie iti place un jucator oportunist in locul lui Ronaldo, este alegerea ta. Mie insa imi place fotbalul. Pentru oportunism joaca si tu la loterie poate ai norocul lui Inzaghi ;)

 •  13 Februarie 2008, 05:14

daca va uitati putin in dreapta aici pe site, aveti poza lui ronaldo si articolul car eincepe dedesubt spunand ca ronaldo este cel mai mare jucator de la pele incoace. :) Daca tineti cu Milanul, eu in locul vostru as spera sa isi reintre in forma nu sa plece. Voua nu vi se pare logic? Daca nu, atunci jos palaria in fata voastra, pentru ca nu cred k am nimerit spatiul potrivit pentru a posta. :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează