INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL ANGLIA

Rooney e decepţia anului în Premier League! Vezi întreaga listă a dezamăgirilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

Jurnaliştii britanici au alcătuit un top cu jucătorii care nu au avut performanţe prea bune anul acesta sau cel puţin în prima parte a sezonului 2010-2011. Primul pe listă nu putea fi decît Wayne Rooney, superstarul lui Manchester United.

1. Rooney nu a jucat aproape deloc în startul acestui sezon şi pe toată durata lui 2010 a fost implicat în diverse scandaluri, fiind mai mereu în atenţia tabloidelor. Chiar şi aşa Wayne a semnat un nou contract cu United, acceptînd cu greu să rămînă pe Old Trafford şi atrăgînd astfel antipatia fanilor lui United.

2. Steven Ireland a ajuns la Aston Villa în urma plecării lui James Milner la Manchester City dar de cînd a semnat cu formaţia din Birmingham a avut un joc modest, managerul Houllier afirmînd public că acesta are şanse foarte mari de a părăsi echipa.

3. James Milner nu a reuşit pînă acum să justifice suma imensă plătită de City pe transferul său de la Villa şi prinde foarte rar un loc de titular în formaţia pregătită de Roberto Mancini.

4. Mikel Arteta a semnat în august un nou contract cu Everton şi de atunci nimeni nu ştie ce se întîmplă cu micuţul mijlocaş spaniol. Revenit după o accidentare de lungă durată Arteta a dat la un moment dat semne că îşi revnie dar acest lucru nu s-a întîmplat.

5. Transferul lui Joe Cole de la Chelsea la Liverpool a fost mediatizat intens în Anglia. Mijlocaşul naţionalei engleze a fost accidentat o perioadă destul de lungă dar şi de cînd a revenit pe teren Cole nu a reuşit să justifice de ce presa din Anglia a declarat că este unul din cele mai importante transferuri ale verii.

6. Birmingham a plătit 6 milioane de lire pe sîrbul Nikola Zigic dar venirea lui nu a făcut echipa mai bună ci poate doar mai previzibilă. Înaltul vîrf a înscris doar de două ori pentru noua sa formaţie şi Birmingham se află în partea de jos a clasamentului.

7. După ce au văzut cartea de vizită a lui Eidur Gudjohnsen, şefii lui Stoke au declarat că un jucător care a evoluat la Chelsea, Barcelona sau Tottenham nu poate fi ratat şi astfel islandezul a ajuns la formaţia lui Tony Pulis. În vîrstă de 32 de ani, Gudjohnsen nu prea prinde însă echipa.

8. Carlton Cole, vîrful lui West Ham, are un sezon dezastruos şi a pierdut lupta pentru titularizare cu francezul Piquionne. Dacă pînă anul trecut acesta era eroul lui West Ham, Cole pare a nu mai fi jucătorul iubit de fanii "ciocănarilor".

9. Steven Fletcher, scoţianul în vîrstă de 23 de ani ,a fost adus de Woves după ce a marcat 12 goluri pentru Burnley în primul sezon jucat în Anglia. Acesta nu a reuşit să justifice cele aproape 7 milioane de lire plătite pentru transferul său şi va fi pus pe lista de transferuri.

10. Graham Dorrans, colegul lui Tamaş de la W.B.A încheie topul realizat de britanici. Tînărul scoţian a avut mai multe probleme în ultima perioadă şi a ratat o mare parte din meciurile echipei sale, declarînd de curînd că şi el speră să revină cît mai curînd la cel mai înalt nivel.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează