INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ruptură la Barcelona » Lionel Messi s-a certat cu Luis Enrique după ce a fost rezervă cu Real Sociedad

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 17:51

Lui Lionel Messi nu i-a convenit deloc statutul de rezervă de la meciul cu Real Sociedad, pierdut de Barcelona, scor 0-1, şi a făcut scandal la vestiare.
Starul catalanilor s-a certat cu Luis Enrique vineri, cînd a participat la primul antrenament alături de colegi după sărbători, dar şi ieri, după înfrîngerea cu Sociedad. Messi i-a reproşat faptul că a fost lăsat pe bancă, mai ales că echipa sa nu a reuşit să întoarcă rezultatul.

Conform Mundo Deportivo, discuţia dintre Messi şi Luis Enrique a fost una tensionată, iar în vizorul argentinianului a intrat şi Joaquin Valdes, psihologul echipei şi unul dintre confidenţii tehnicianului. Messi a lipsit şi de la antrenamentul catalanilor de astăzi, care a fost deschis publicului, acuzînd o gastroenterită.

Concidenţă sau nu, unul dintre cele mai mari scandaluri dintre Messi şi Josep Guardiola a avut loc în 2011, cînd atacantul a fost rezervă tot la un meci cu Sociedad.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
wwerko80
wwerko80  •  05 Ianuarie 2015, 21:51

Nu dai gol 80 de minute si tot nu il bagi pe messi macar ultimele 10 poate baga 1 gol macar sa faca egal? Luis e de vina aici, nu messi. Pierzi din minutul 2 si nu bagi in teren cel mai valoros jucator al echipei care e culmea, atacant? Fara sa dai nici macar 1 gol? Ridicol. Barca are echipa, nu are antrenor.

florin8225
florin8225  •  05 Ianuarie 2015, 20:26
Postat de unico_biancorossi pe 05 Ianuarie 2015, 18:41

piticul autist si vomace a fost rezerva ?..)))) rau a mai ajuns, i-am spus sa nu mai ia antibiotice fara preie si fara consultul si avizul parintilor (parintilor antibioticelor, desigur).

Pe cel mai bun jucator de pe planeta tu(voi) il ironizezi????....pe cand voi deja va tatuati cu patrik petre,.......a intrat bola rea in voi,eutanasiereaaaaaaaaaa

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  05 Ianuarie 2015, 19:57

Sa plece amandoi,unu-i satul deja,altul este habarbist.Valea-n lumea larga! :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează