INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - VALENCIA 2-0

Ruptură totală! Motivul pentru care Vinicius a purtat ghete de culoare neagră în meciul cu Valencia

Vinicius și ghetele de culoare neagră purtate timp de o repriză cu Valencia / Sursă foto: Imago Images
Vinicius și ghetele de culoare neagră purtate timp de o repriză cu Valencia / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 08:09 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 09:23

Vinicius Junior, brazilianul din atacul lui Real Madrid, a surprins înaintea duelului de joi seara cu Valencia, 2-0, în care a și înscris un gol. Talentatul fotbalist de 22 de ani a purtat, la încălzire, o pereche de ghete complet negre, neinscripționate cu vreun sponsor, iar presa internațională a aflat motivul.

Mesajul transmis de brazilian înaintea partidei cu Valencia a fost unul clar. Brazilianul și-a îndepărtat inscripțiile comerciale de pe ghete, semn că parteneriatul dintre el și Nike pare să fi ajuns într-un moment critic. 

Conform publicației goal.com, Vinicius ar fi decis încheierea definitivă a colaborării cu sponsorul Nike, nemulțumit de statutul neimportant pe care consideră că-l avea în ochii gigantului american.

Ruptură Vinicius - Nike

Vinicius a evoluat timp de o repriză în ghetele complet negre cu care a apărut încă de la încălzire, pentru ca în repriza secundă să revină la încălțămintea pe care o purta în mod obișnuit, multicolora pereche Nike Mercurial Vapor. 

Aceasta i-a purtat noroc brazilianului, care a înscris golul secund al „Los Blancos” în disputa contra „liliecilor”, câștigată cu 2-0.

Vinicius a semnat pentru prima oară cu Nike când avea doar 13 ani. A fost ambasadorul brand-ului timp de 10 ani, iar în 2018 chiar își prelungise contractul cu Nike, mai scrie sursa citată. Totuși, se pare că înțelegerea dintre cele două părți nu ar prevede o clauză de reziliere, astfel că avocații fotbalistului au lucrat intens în ultima perioadă la încheierea contractului.

VIDEO Vinicius Junior, în mare formă la antrenamentele lui Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dorit în Premier League, Giroud va semna un nou contract și va juca până la 37 de ani

A fost publicat mailul primit de Dani Alves: „Trebuie să ne dai 4,5 milioane de euro”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  03 Februarie 2023, 20:13
Postat de ovidiuvalea pe 03 Februarie 2023, 12:33

Slab pentru nivelul Real ,cănise retrage Benzema va fi p....a!DACA II URMARITI EVOLUTIA FARA BENZEMA NU ARE FAZE CU FINALIZRE ....

Greu cu limba romana

ovidiuvalea
ovidiuvalea  •  03 Februarie 2023, 12:33

Slab pentru nivelul Real ,cănise retrage Benzema va fi p....a!DACA II URMARITI EVOLUTIA FARA BENZEMA NU ARE FAZE CU FINALIZRE ....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează