INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

Ruşii o văd pe Kuban mare favorită la promovare! Va reuşi Petrescu din primul an?

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Kuban Krasnodar este considerată de presa din Rusia marea favorită la promovarea în prima ligă, principalul argument al grupării antrenate de Dan Petrescu fiind chiar aducerea tehnicianului român la club.

"Cele mai puternice loturi din divizia secundă sînt de departe la Kuban şi Volga. Ambele au bani, jucători experimentaţi şi antrenori cu nume, deci este de aşteptat să nu le fie foarte greu să termine pe locuri promovabile.

Nu e un secret pentru nimeni faptul că ambele vor să fie în elită la anul, Petrescu a declarat în repretate rînduri că vrea să-i ducă pe elevii săi în Europa în numai 3 ani.

Prezenţa lui e un argument, să vedem dacă se va dovedi suficientă pentru ca echipa să performeze aşa cum îşi doresc şefii şi fanii", notează SportsDaily.

Din liga a doua rusă (20 de echipe) promovează la finalul stagiunii două formaţii.

Playtech: TULBURĂTOR! Actriță celebră din România, diagnosticată cu cancer la sân. Momente cumplite


Comentarii (8)
celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  26 Martie 2010, 20:58

ehehe,nu promoveaza sigur oricum succes!

 •  26 Martie 2010, 16:56

eu zic sa-i promoveze automat pt performanta de a-l prosti pe petrescu

 •  26 Martie 2010, 16:34

da , este adevarat , in rusia , dela cel cu barba sura , pina la cel cu tita in gura , o spun raspicat , KUBAN , o sa promoveze in prima liga din ,, Anglia ,, asta a anuntat ,, radio Erevan ,, aseara pe inserate la noutati , pai cu un asa antrenor ..... mai e si rumin , se mai pune problema . (c-am scurt reportajul !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează