INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dezvăluiri incredibile în prima zi a procesului împotriva lui Ryan Giggs: „Descoperim partea urâtă și sinistră a caracterului său”

Ryan Giggs, Foto: Imago Images
Ryan Giggs, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 august 2022 14:18 / Actualizat marti, 09 august 2022 16:59

Ryan Giggs (48 de ani), fostul mare jucător galez al lui Manchester United, e acuzat de fosta lui iubită, pe care a agresat-o în mod repetat timp de trei ani. „Mi-e frică și mie de ce ți-aș putea face”, i-a transmis odată. Riscă cinci ani de închisoare.

Ryan Giggs e un nume-emblemă în fotbalul britanic, poate cel mai mare jucător galez. Aproape un sfert de secol extremă la Manchester United, ex-internațional și selecționer Wales, e acum, la 48 de ani, în punctul cel mai de jos al vieții sale. La tribunal. 

Florentin Pera este noul selecționer al naționalei feminine de handbal a României » Prima reacție a antrenorului: „Obiectivul este calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”
ROMÂNIA
Florentin Pera este noul selecționer al naționalei feminine de handbal a României » Prima reacție a antrenorului: „Obiectivul este calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”

De ce e acuzat Ryan Giggs: „Izolare, umilire, hărțuire și rele tratamente” 

Acuzat de fosta lui iubită, Kate Gerville (38 de ani), și de sora acesteia, Emma, a fost arestat pe 1 noiembrie 2020, la miezul nopții, luat în cătușe de acasă. Atunci a început ancheta, iar procesul a fost deschis luni la Curtea din Manchester și ar putea dura două săptămâni. 

El susține că e nevinovat, putând apela la Sir Alex Ferguson și Gary Neville în apărarea sa, potrivit The Sun, însă procurorul Peter Wright crede altceva. Iată cum l-a prezentat pe Giggs: „Pe teren, era idolatrizat. Și astăzi e adorat de fani. Calitățile sale abundau, reprezentare a frumosului. În afara arenei, în intimitatea vieții personale, acasă, în spatele ușilor închise, ni se dezvăluie partea urâtă și sinistră a caracterului său”. 

Pentru Wright, „e responsabil de o mulțime de violențe fizice și psihice asupra femeii pe care spunea că o iubește”. A vorbit de „izolare, umilire, hărțuire și rele tratamente”

Ryan Giggs. Picior în spate, cap în gură, dată afară dezbrăcată! 

În nici trei ani de relație, din decembrie 2017, a agresat-o de mai multe ori, mai ales dacă ea îl anunța că îl părăsește, renunțând la o „legătură toxică”! A lovit-o cu piciorul în spate. A lovit-o cu capul în gură. A dat-o afară din cameră, pe holul hotelului, dezbrăcată, după ce l-a acuzat că o înșela repetat. Îi trimitea SMS-uri de genul acesta: „Sunt al dracului de furios. Sunt în stare de orice, mi-e frică și mie de ce ți-aș putea face”. 

O șantaja că le va arăta fotografiile ei intime prietenilor și colegilor de la serviciu. În acea noapte, pe 1 noiembrie, sora ei a intervenit pentru a o salva pe Kate. Drept răspuns, a primit un cot în figură.

Giggs a supus-o pe Kate „unui ciclu fără sfârșit de abuzuri emoționale și fizice”. Dacă va fi găsit vinovat, riscă cinci ani de închisoare

Din nou în arenă » Sinisa Mihajlovic luptă cu leucemia pe teren: „Iubesc atât de mult fotbalul încât uit toate problemele”
CUPA ITALIEI
Din nou în arenă » Sinisa Mihajlovic luptă cu leucemia pe teren: „Iubesc atât de mult fotbalul încât uit toate problemele”

Începe și procesul lui Benjamin Mendy. Teribil! 

Un caz și mai înfiorător cutremură fotbalul insular. Miercuri se va deschide la Chester procesul lui Benjamin Mendy. Campionul mondial francez, 28 de ani, fundașul stânga al lui Manchester City, are împotriva sa 8 acuzații de viol, una de tentativă de viol și alta de agresiune sexuală. 

Atacuri asupra a șapte femei ce ar fi avut loc în perioada octombrie 2020 - august 2021. Ținut în arest o jumătate de an, a fost eliberat în ianuarie sub control judiciar. Clubul l-a suspendat de la declanșarea investigației.

Citește și:

Naționala feminină de handbal are un nou selecționer! Prima reacție a antrenorului

Anunț de ultimă oră despre Ișfan: „Este 100% jucătorul nostru!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează