INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

S-a aflat echipa pe care Zidane o va trimite în teren cu Barcelona » Schimbă tactica în El Clasico

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 12:45

Real Madrid pare să fi pierdut lupta la titlu în favoarea Barcelonei, însă Zinedine Zidane continuă să creadă în echipa sa înaintea El Clasico de sâmbătă.

Madrilenii vor să-și ia revanșa pentru meciul din tur când Barcelona s-a impus cu 4-0 și pentru asta Zidane a gândit o tactică defensivă, preferând să-l folosească pe Casemiro în locul lui James Rodriguez sau Isco. Jurnaliștii de la Marca au aflat ce prim 11 va trimite în teren antrenorul francez.

Echipa Realului: Navas - Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrici - Bale, Benzema, Ronaldo

Real Madrid ocupă locul 3 în La Liga, cu 66 de puncte, la 10 lungimi în spatele liderului Barcelona și la un punct sub Atletico Madrid.

marca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close