INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

S-a născut o nouă putere în Premier League » Transferuri GENIALE în toate compartimentele

Manuel Pellegrini, omul care trebuie să omogenizeze lotul lui West Ham FOTO: Guliver/GettyImages
Manuel Pellegrini, omul care trebuie să omogenizeze lotul lui West Ham FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 20:19

West Ham United a fost cea mai activă echipă britanică pe piața transferurilor. Manuel Pellegrini (64 de ani) va avea la dispoziție un lot valorând peste 300 de milioane de euro. 

Conducerea ciocănarilor vrea să se asigure că nu vor mai repeta sezonul slab de anul trecut, când au fost mult timp implicați în lupta pentru salvarea de la retrogradare. West ham s-a întărit în toate compartimentele și e o pretendentă serioasă la cupele europene în sezonul următor. 

În poartă l-au adus pe Lukasz Fabianski, de la retrogradată Swansea, în schimbul sumei de 8 milioane de euro. 

Apărarea a fost întărită cu Issa Diop, un francez de 21 de ani, considerat un viitor star al fotbalului francez. Le-au plătit celor de la Toulouse o mică avere pentru serviicile sale, 25 de milioane de euro. Tot în axul central al defensivei a fost adus și Fabian Balbuena, paraguayan de 25 de ani, de la Corinthians. 

Jack Wilshere, puștiul teribil al fotbalului britanic, a ajuns în sfârșit la capătul epopeei lui la Arsenal. Mijlocașul de 26 de ani a venit gratis, fiind la finalul contractului. 

Ofensiva ar trebui să arate fenomenal în sezonul următor. Felipe Anderson, fotbalist vânat de-a lungul timpului și de Arsenal, United sau Liverpool, a fost transferat de la Lazio în schimbul sumei de 38 de milioane de euro. Alături de el a sosit și starul naționalei Ucrainei, Andriy Yarmolenko. Dortmund a primit 20 de milioane de euro. 

echipa probabilă pentru sezonul următor

Adrian - Zabaleta, Issa Diop, Ogbonna, Masuaku -  Kouyate, Noble, Wilshere - F. Anderson, Arnautovic, Yarmolenko.

Pe bancă ar rămâne nume importante. Argentinianul Lanzini va fi indisponibil o lungă perioadă de timp. Chicharito Hernandez, Andy Caroll, Antonio, Ride,  Rice sau Cresswel ar fi variantele de rezervă pentru Pellegrini.

95.000.000 €au cheltuit cei de la West Ham în această perioadă de transferuri

 Vezi și: După Buffon, PSG pregătește un nou transfer spectaculos » Pe cine vor să aducă francezii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
fibra
fibra  •  19 Iulie 2018, 12:02

Ce spui Franz,chiar asa,de unde ai scos-o,din putul gandirii?

americanu197
americanu197  •  19 Iulie 2018, 08:52

lasa ca am mai auzit noi din astea... si leeds si tottenham... si leicester chiar

titiduru22
titiduru22  •  19 Iulie 2018, 06:11

majoritatea sunt overpriced .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează