INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

S-ar dovedi o eroare plătită usturător: Liverpool vrea să-l înlocuiască pe Coutinho cu un fotbalist pe care l-a dat aproape gratis în 2015

Suso, dreapta, în duel cu Santon. Foto: GuliverGettyImages
Suso, dreapta, în duel cu Santon. Foto: GuliverGettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 18:38

Mijlocașul spaniol al lui AC Milan, Suso, s-ar putea întoarce la Liverpool, după ce "cormoranii" îl cedaseră grupării italiene, în ianuarie 2015, pentru numai 1,3 milioane de euro. 

Potrivit cotidianului spaniol AS, Suso este considerat de antrenorul "cormoranilor", Jurgen Klopp, înlocuitorul perfect pentru Coutinho, plecat în această iarnă la Barcelona pentru 160 de milioane de euro.

Aceeași sursă susține că au existat deja contacte între gruparea britanică și AC Milan, însă conducerea clubului italian le-a comunicat deja omologilor britanici că nu intenționează să se despartă de jucătorul său. Prin urmare, singura modalitate de a-l aduce pe Suso este ca Liverpool să achite clauza de reziliere în valoare de 40 de milioane de euro!!

Suso este încântat de interesul "cormoranilor" și este dispus să se intoarcă pe Anfield Road, unde a mai evoluat în perioada 2012-2015. De altfel, spaniolul și-a terminat junioratul la Liverpool și a semnat cu gruparea britanică primul contract de jucător profesionist din cariera sa la vârsta de 17 ani.

În vârstă de 24 de ani, internaționalul spaniol mai are contract cu rossonerrii până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 25 de milioane de euro.

27de partide a disputat Suso în acest sezon în toate competițiile, reușind 7 goluri și 9 assist-uri

 

sursa: eurosport.com

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează