INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

S-au hotărît! Florentino Perez a dat comanda: Realul sparge banca pentru un jucător cu CIFRE FABULOASE!

Robert Lewandowski, în roșu, foto: reuters
Robert Lewandowski, în roșu, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 08:50

Cu un singur campionat cîștigat în ultimele șapte sezoane și la 4 puncte distanță de liderul la zi din La Liga, Realul lui Florentino Perez simte că e nevoie de o nouă lovitură pentru a recîștiga prima treaptă a podiumului în competiția iberică.

Așa că singurul club din lume care își numără Ligile Campionilor cu două cifre a pus ochii pe un atacant de calibru: polonezul de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski, informează prima pagină de astăzi din AS.

Conform cotidianului spaniol, agentul polonezului în vîrstă de 27 de ani a fost văzut în tribune la meciul cîștigat de Real contra lui Getafe, scor 4-1.

Lewandowski, proaspăt intrat în Cartea Recordurilor, este tentat de o mutare pe Santiago Bernabeu, iar Bayern ar fi dispusă să îi dea drumul pentru a colecta o sumă cu care să formeze un buget consistent de transferuri, suficient cît să momească un nou antrenor, în condițiile în care Guardiola este din ce în ce mai aproape de Manchester City.

Polonezul din atacul lui Bayern a marcat de 14 ori în acest sezon de Bundesliga și este dorit și de Luis Enrique la Barcelona, scrie sursa citată.

Un meci incredibil

Robert Lewandowski a uimit o lume întreagă pe 22 septembrie, cînd a marcat cinci goluri în opt minute și 59 de secunde în partida cîștigată de Bayern Munchen în fața lui Wolfsburg, scor 5-1.

Acela a fost meciul în care atacantul lui Bayern a stabilit 4 recorduri mondiale:

  • cele mai rapide trei, patru și cinci goluri din istorie într-un singur meci;
  • primul jucător din lume care a înscris de cinci ori într-o partidă, intrat pe teren din postura de rezervă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  07 Decembrie 2015, 20:14
Postat de mariuss72 pe 07 Decembrie 2015, 15:32

Iker trebuia pastrat in lot, chiar daca nu juca titular, orice mare jucator trece prin perioade proaste iar el si-a aratat valoarea de prea multe ori. CR7 are ifose dar nu uita ca e cel mai prolific marcator din istoria clubului, nu poti trece cu vederea asa ceva, daca nu mai marcheaza asa des, asta e tot din cauza bramburelii din conducerea clubului si cea tehnica, practic jucatorii nu inteleg stilul asta care nu e compatibil cu filozofia ofensiva a Realului.

Tocmai asta e marea problema cu Ronaldo ca toate mingile trebuie sa ajunga la el ca altfel se supara si vrea sa plece. Insa statisticile arata ca rateaza mult si ca practic nu face faza defensiva, adica el sta acolo sus si cerseste mingi. In aceste conditi e mai usor si pentru adversar pentru ca el stie ca in primul rand trebuie sa il incurce pe Ronaldo si meciul e facut in proportie de 50%. In comparatie la Barca trebuie tinuti toti trei atacantii deoarece acolo sunt trei jucatori la care poate sa ajunga mingea, la Bayern la fel. In concluzie Ronaldo in momentul de fata trage echipa in jos.

botizann
botizann  •  07 Decembrie 2015, 19:29

Pe nemti ii cunoastem , sunt oameni calculati cu vreo 100 de milioane fac pariu ca accepta sa il vanda

sakamoto
sakamoto  •  07 Decembrie 2015, 18:59

Cristiano Ronaldo vrea sa joace la Fcsb, dar nu-l primeste Giginho. Motivul? ***! Pe lume-s multe mari minuni, minuni mai mari ca omul nu-s!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează