FOTBAL  »  Superliga  »  RESTAURANT

SALT BAE. VIDEO Noua fiță printre fotbaliștii lumii a ajuns și-n Liga 1 » Jucătorul român care tocmai a "gustat" virala de pe net, după Messi sau Ribery

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 10:22

Marii fotbaliști ai lumii au lansat o nouă fiță: să se filmeze și să posteze pe rețelele de socializare în timp ce mănâncă la restaurantul exclusivist Nusr-Et, unde celebrul bucătar Salt Bae face spectacol la mese. 

În ultimele luni, mai multe nume mari din fotbalul mondial au profitat de zilele libere și au mers la restaurantele din Istanbul și Dubai unde lucrează bucătarul turc, pentru a gusta o friptură servită într-un stil aparte de acesta, un adevărat ritual făcut live în fața clienților. 

Diego Maradona

În martie, Diego Maradona a fost în vizită la Salt Bae, cei doi făcând show la masă.

Leo Messi & Paul Pogba

În noiembrie, Leo Messi și Paul Pogba au fost și ei în Dubai. Cei doi s-au întâlnit cu Salt Bae, care le-a oferit o experiență pe cinste.

 

Franck Ribery

Vineri, Franck Ribery, mijlocașul lui Bayern, s-a întâlnit cu Salt Bae la Istanbul. Francezul a comandat o friptură învelită în aur, pentru care a plătit 1.200 de euro. "Nu există un mod mai bun să încep anul ca o vizită la fratele meu turc", a scris Ribery.

Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, atacantul polonez al lui Bayern, i-a făcut o vizită bucătarului turc la începutul acestui an.

Adrian Mutu

Nici Mutu nu a ratat ocazia de a vizita restaurantul Nusr-Et din Dubai. "Briliantul" și soția lui au fost în vara trecută pentru a cina.

 

Beautiful night with my friend @nusr_et The Master of the number 1 steak restaurant in the world . By the way , my friend, I’m still thinking you are a Fenerbahçe supporter #saltbae #nusret #abudhabi #numberone #steakhouse

Publicată de Adrian Mutu pe Luni, 3 septembrie 2018

 

Cristi Manea

Din Liga 1, Cristi Manea este primul care se poate lăuda cu o întâlnire cu Salt Bae. Fundașul dreapta de la CFR Cluj și-a făcut revelionul în Dubai și nu a ratat șansa de a merge la restaurantul de lux. A gustat din friptura lui Bae după ce bucătarul și-a făcut deja celebrul ritual cu sarea. 

 

 

Publicată de Cristian Manea pe Sâmbătă, 29 decembrie 2018

 

Salt Bae, pe numele său Nusret Gökçe, este un bucătar turc care a devenit viral pe internet la începutul lui 2017 prin modul în care prepară fripturile apoi le presară cu sare în fața clienților.

Gökçe are în prezent două restaurante, unul în Istanbul, deschis în 2010, și unul în Dubai, deschis în 2014. Turcul s-a lăsat de școală în clasa a 6-a pentru a deveni ucenicul unui bucătar în Istanbul.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  06 Ianuarie 2019, 14:12

Si cand te gandesti ca ***, altfel nu poti sa-i numesti, merg si platesc mii de euro echipelor preferate pentru ca jucatorii sa poata si ei sa-si permita o friptura cu 1500 de euro. Singura diferenta fata de evul mediu e ca nu mai trebuie sa ai sange albastru pentru a avea sclavi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

112375733101618
Georgeta Vernescu  •  05 Ianuarie 2019, 14:01

Cata prostie si incultura. Trebuie sa fi a special kind of stupid sa mananci la restaurante musulmane. Felul lor de a sacrifica animalele este la fel cum le este si ideologia - josnic. Animalele mor dupa o lunga suferinta timp in care frica otraveste toata carnea. Sa lasam sanatatea ; doar felul cum le omoara te face sa nu calci in restaurantele lor. Astia dupa ce sunt prosti (platesc pt mancare proasta) sunt si fuduli (se fotografiaza ca sa radem de ei).

grandetorito
grandetorito  •  05 Ianuarie 2019, 13:08

Persoana care a scris articolul, nu este foarte bine informata. În prezent, Salt Bae are doua restsurante și in Statele Unite: Manhattan, NY și Miami, FL. Ar fi interesat de menționat și ca multe lume îl critica după ce l-a avut ca invitat pe președintele Venezuelei. Informațiile sunt publice :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează