INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / AC MILAN - SAMPDORIA 3-0

Samba milaneză

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2009 00:00

Brazilienii Ronaldinho şi Pato au făcut show şi trupa lui Leonardo ţine trena liderului

Milan s-a distrat aseară cu Sampdoria (3-0) şi rămîne pe locul 2 în plasa liderului Inter.
În mare vervă, trupa lui Leonardo i-a executat pe genovezi într-o jumătate de repriză. Din nou Ronaldinho a fost dirijorul. Două splendide pase de gol date de brazilian, (8 în total în acest campionat!), s-au reflectat letal pe tabelă în "capul" lui Borriello şi latul lui Seedorf. A completat recitalul Pato, cu al 7-lea său gol în 15 etape. După care a ieşit Dinho, acuzînd probleme musculare, şi "rossonerii" au oprit motoarele la 3-0, cu gîndul la partida cu Zurich.

Complet debusolată şi demotivată, Doria şi-a continuat chinul după pauză, fără nici o reacţie. Şi Milan, ce a mai ratat prin Pato, şi-a permis să-i scoată pe Borriello şi Ambrosini.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  06 Decembrie 2009, 14:06

milan joaca din ce in ce mai bn dela iarna isa isi va arata adevarata voloare dupa veniral lui adilah.beck,si poate a lui krasik

bobbypintilie
bobbypintilie  •  06 Decembrie 2009, 13:14

grande milan,grandi giocatori,grande leonardo!...daca va continua in felul acesta milan nu va lasa multe sanse adversarilor in acest sezon!...leonardo si jucatorii ar trebui sa le multumeasca criticilor ca i-au ambitionat la inceputul sezonului!

 •  06 Decembrie 2009, 03:22

daca Milan joaca urmatoarele 4 meciuri cum a jucat cu Doria prima repriza sunt sigur ca adversarul nu va scapa cu mai putin de 3 goluri luate.... Super meci...adica prima repriza ca a 2-a s'au aparat ca o echipa de serie B. Grande Milan

Vezi toate comentariile (5)
Comentează