INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JOACĂ GRATIS?

Santos a uitat să-l plătească pe Robinho

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Atacantul brazilian e foarte furios. Nici nu s-a întors bine în ţară şi au apărut deja primele frecuşuri cu conducătorii lui Santos. Împrumutat de o lună şi jumătate de la Manchester City, Robinho n-a primit încă nici un ban, desi a jucat bine si a marcat deja citeva goluri. Cei de la club întîrzie cu plata salariului, pe care trebuiau să i-l vireze în cont de aproape două săptămîni, adică 1 milion de reali, echivalentul a 400.000 de euro.


Robinho a cerut să plece din Anglia, după neînţelegerile cu antrenorul Roberto Mancini, pe care l-a criticat pentru stilul său tacticizat care nu-i lasă libertate în joc, şi va rămîne pînă la vară la Santos.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (4)
 •  17 Martie 2010, 17:44

@ Bogdan ...sa nu fii surprins daca nu mai are nici maruntis in conturi...s-au mai vazut cazuri .totusi cat de prost sa fii sa irosesti averi...

celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  17 Martie 2010, 12:16

@bogdan : asa-s aproximativ 80% din jucatori.

 •  17 Martie 2010, 11:54

Cate fitze si in capul acestui jucator.. Antrenorul ala e prea tacticizat ? Poate este el prea prost si nu intelege indicatiile. Acum in brazilia i-au intarziat banii cu 2 saptamani si se plange , de parca ar castiga 500 euro si ar trai cu banii de pe o luna pe alta ca toti muritorii. La sute de mii de euro ce conteaza ca vin ieri, azi sau maine ? Sigur mai are ceva maruntis prin conturi cat sa traiasca fericit pana la adanci batraneti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează