INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REZISTENŢĂ LA TRANSFER

Santos zice "NU" transferului perlei Neymar la Chelsea, Real sau Juve

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Tînăra perlă a Braziliei, Neymar, 18 ani, îşi găseşte greu drumul spre Europa. Starul lui Santos, denumit încă de la primele sale apariţii în prima echipă, în 2008, drept "noul Robinho" este blocat deocamdată de clubul "carioca", în ciuda numeroaselor presiuni venite de pe Bătrînul Continent.

Chelsea, Real Madrid şi Juventus conduc pe lista grupărilor înscrise în cursa pentru semnaătura lui Neymar. Agentul jucătorului, Federico Pena, a dezvăluit recent că londonezii au înaintat deja o ofertă de 35 de milioane de euro pentru atacantul brazilian. Madrilenii au deja un precontract cu fotbalistul, scadent în 2011, dar inoperabil deocamdată, fiindcă nu există acceptul din partea şefilor lui Santos.

În acest timp, tatăl lui Neymar explică viitorul fiului său: "Mă preocupă plecarea lui în Europa. Dar este încă foarte tînăr şi trebuie să mai crească. Pentru a supravieţui în lumea fotbalului de top trebuie să cîştige întîi un titlu cu Santos pentru a avea apoi forţa să înfrunte noi provocări sportive".

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează