INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scandal în Anglia după dezvăluirile unui fost arbitru: "Mi s-a transmis să spun că nu am văzut nimic"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 12:19

Mark Halsey, fost arbitru în Premier League, a sugerat ieri că arbitrii ar fi influențați de șefii fotbalului să mintă în legătură cu anumite faze controversate.

Discuția a plecat de la suspendarea lui Sergio Aguero. Atacantul lui City nu va evolua în următoarele trei meciuri după ce probele video din meciul cu West Ham au arătat că argentinianul l-a lovit pe Winston Reid. Deși s-a crezut inițial că arbitrul Andre Marriner nu a văzut inicdentul, imaginile analizate arată că acesta a observat faza cu pricina.

Într-un comentariu pe Twitter, Halsey a afirmat că au existat situații în care a fost sfătuit să nege că a văzut anumite faze de joc, deși le observase.

Într-un interviu acordat pentru The Sun, fostul arbitru susține că incidentul a avut loc în 2011, la un meci dintre Stoke și Blackburn, când Steven N'Zonzi l-ar fi lovit cu cotul pe Ryan Shawcross.

"Am văzut incidentul dintre N'Zonzi și Shawcross, dar nu a fost cartonaș roșu. Lunea următoare, am avut o întâlnire cu arbitrii și mi s-a spus să aștept un telefon de la Federația Engleză. Eram muțumit de decizia luată, dar șefii mei nu erau. S-a pus presiune pe mine să spun că nu am văzut faza. Decizia a fost schimbată, iar jucătorul a primit o suspendare de trei etape", a spus Hasley pentru The Sun.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează