INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Scandal în Ligue 1! Fanii lui Lyon sunt misogini: "Femeile la bucătărie, bărbații pe stadion"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 13:57

Lyon a fost învinsă pe teren propriu, 1-2, de Lille, iar fanii echipei gazde au iscat polemică după ce au afișat două bannere.

Doi dintre suporterii lui Lyon au fost fotografiați cu bannere reprezentau o femeie, respectiv un bărbat cu mesaje sugestive: femeia era "trimisă" la bucătărie, în timp ce locul bărbatului e pe stadion. Mostra de misoginism nu a fost trecută cu vederea de presa internațională.

Săptămâna trecută, un alt scandal a ținut prim-planul în fotbalul din Franța. Mario Balotelli i-a acuzat pe cei de la Nice de rasism, iar cazul este investigat de comisiile din Franța.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
paiazze
paiazze  •  29 Ianuarie 2017, 14:31

Adevarul e ca la cate prostituate sunt si in tribuna, si pe teren, mai bine in bucatarie. Sau pe la alte sporturi, cum ar fi rugby-ul, unde n-am vazut pe nimeni sa le invite pe femei prin alte parti. Bine, acolo publicul nu e alcatuit din maimute...

6.6.6
6.6.6  •  29 Ianuarie 2017, 14:23

imi place titlul din ziar... ***...poza e super si face cit o mie de cuvinte. *** interepreteaza asta drept misoginism, mai bine sa se intoarca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haudinamo
haudinamo  •  29 Ianuarie 2017, 14:15

Haha foarte bine le-au zis-o, inseamna ca au umor fin. La noi nu vezi lozinci din astea barbatesti, numai chestii liberale socialiste de zici ca e cenaclul "emanciparea sclavei Izaura", nu razboi si fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează