INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Alt scandal la Barcelona! Și-a enervat colegii cu criticile sale și nu e prima oară! Cine sunt cei acuzați

Griezmann și-a enervat colegii cu criticile sale
(foto: Imago)
Griezmann și-a enervat colegii cu criticile sale (foto: Imago)

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 10:55 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:07

Antoine Griezmann le-a reproșat fundașilor greșelile din Supercupă, arătându-l cu degetul și pe Ter Stegen, care nu corectează erorile coechipierilor în timpul meciurilor.

Se simte tensiunea în vestiarul Barcelonei. Nu doar înfrângeri, nu doar trofee pierdute (niciun triumf din vara lui 2019, de la titlul în LaLiga), ci și nervi, mulți nervi. Și acum, după eșecul în fața lui Bilbao, 2-3 în finala Supercupei.

Antoine Griezmann și-a enervat colegii de la Barcelona!

Jucătorii blaugrana ar fi supărați pe Antoine Griezmann, pentru că și-a criticat coechipierii la zona mixtă, dezvăluie postul de radio Cadena SER. Francezul, două goluri împotriva lui Athletic, a răbufnit: „Ne-am apărat foarte rău și n-am vorbit pe teren, pentru a corecta erorile, sunt detalii importante la orice echipă. Cineva trebuie să strige, să atragă atenția”.

Catalanii cred că țintele lui Griezmann au fost în primul rând fundașii, dar și portarul Ter Stegen, căruia atacantul i-ar reproșa că nu își ajută colegii în timpul partidelor.

Antoine Griezman: „Să încetăm odată cu scuzele și să muncim!”

Nu e prima oară când Antoine își mustră coechipierii. Pe 8 decembrie, după 0-3 cu Juventus în ultimul meci din grupele Ligii, acesta a tunat: "Ne-a lipsit tot, dorința de a învinge, atitudinea... Vina e numai a noastră, noi jucăm. Să încetăm odată cu scuzele și să muncim! Am lăsat o imagine foarte urâtă". 

Citește și alte știri din La Liga:

UPDATE Leo Messi și-a aflat pedeapsa! Câte meciuri ratează după eliminarea din Supercupă

Real Madrid a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor! Vine un campion al Europei cu Bayern Munchen

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close