INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Scandal la Borussia Dortmund și când s-a apropiat la 3 puncte de Bayern! Haaland acuză: „Clubul face presiuni asupra mea!”

Erling Haaland agită apele la Borussia Dortmund, foto: foto: Imago
Erling Haaland agită apele la Borussia Dortmund, foto: foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 09:49 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 09:49

Erling Haaland agită apele la Borussia Dortmund. El acuză că nu se poate concentra la fotbal fiindcă șefii clubului îi cer să ia mai repede o decizie în privința viitorului său. 

  • Norvegianul Haaland are o clauză de 75 de milioane de euro în contract și e dorit de Real Madrid, Barcelona și Man. United.
Rapid vrea să rivalizeze cu FCSB » Se implică omul de afaceri cu o avere de 100 de milioane de euro
RAPID
Rapid vrea să rivalizeze cu FCSB » Se implică omul de afaceri cu o avere de 100 de milioane de euro

Borussia Dortmund, comeback de excepție în Bundesliga

Borussia Dortmund ține aproape de Bayern, 5-1 vineri seară cu SC Freiburg, însă atmosfera e încinsă în spatele ușilor închise. Atât de încinsă încât, după meci, Erling Haaland a făcut declarații incendiare la microfonul postului norvegian Viaplay. 

„În precedentele șase luni n-am spus nimic, așa am decis, din respect pentru Borussia. Dar acum, clubul a început să facă presiuni, să iau mai repede o decizie în privința viitorului meu. Eu vreau să joc fotbal, să mă concentrez exclusiv asupra jocului meu, pentru că atunci dau tot ce am mai bun, numai că sunt pus în situația de a veni cu un răspuns", a comentat, iritat, internaționalul norvegian. 

Haaland are o clauză de 75 de milioane de euro în contractul său cu galben-negrii. Pentru Real Madrid și Man. United, care și-au exprimat deja interesul, suma reprezintă o nimica toată. 

Rezumat video Borussia Dortmund - SC Freiburg 5-1

Ce îi răspunde clubul lui Haaland: „Ne facem și noi niște planuri”

Doar Barcelona, de asemenea pe lista doritorilor, stă în cumpănă. Borussia, la rându-i, l-ar vrea pe Erling la Dortmund încă un sezon, cel puțin. 

Iar directorul executiv al clubului, Joachim Watzke, îl contrazice: „Nu se poate vorbi de presiuni. Nici măcar n-am ajuns să fixăm vreun termen cu reprezentanții lui. Dar trebuie să știe că nu-l putem aștepta până-n mai, trebuie să ne facem și noi niște planuri, să fim pregătiți în cazul în care va decide să se transfere".

2024e anul în care lui Haaland îi expiră contractul cu Borussia. Însă clauza de 75 de milioane de euro îi permite să plece oricând

300de milioane de euro l-ar costa, pe cumpărător, întregul pachet "Haaland", reprezentând suma de transfer, salariul jucătorului, bonusuri și comisionul impresarului Mino Raiola

15goluri a marcat Haaland în acest sezon de Bundesliga, în 13 partide. Două, vineri seară, la 5-1 cu SC Freiburg

Erling ar putea pleca vara asta sau vara viitoare. Există o mare șansă să plece vara asta. Vom vedea 
- Mino Raiola, impresar

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Emoții cu Aubameyang la Cupa Africii: „Examinările medicale au scos la iveală leziuni cardiace”

Dennis Man, la reducere în Serie B. Și cota i s-a prăbușit!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
0005
0005  •  18 Ianuarie 2022, 03:44

Urla si asta de parca l-ar vaccina nemtii cu forta:))) Normal clubul sub care te afli sub contract doreste sa stie daca vei continua sau nu pentru a gasi inlocuitor pe post din timp! Doar nu este Dinamo Bucuresti sa transfere jucatori in timpul sezonului si sa-i bage pe teren fara pregatire fizica :))) E Borussia Dortmund!

leu.mr
leu.mr  •  16 Ianuarie 2022, 09:19

Ce atitea povesti ? Daca cineva il vrea achita clauza si gata! Degeaba ar promite ca mai vrea la Borussia !

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  15 Ianuarie 2022, 11:48

Daca se duce la Real,nu mai are nevoie de nici o concentrare! Alege si asta,un campionat mort,ca sa nu lupte pentru nici un trofeu,ca oricum de acum Real ia tot.Doar e singura echipa din Spania capabila sa castige ceva,mai alea ca cealalta echipa care mai exista,va fi incapabila multi ani de acum!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează