INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - PARMA 2-0

VIDEO+FOTO Scandal la Lazio! Inzaghi şi Immobile, la cuţite! Criză de nervi, în direct la TV

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2019 10:34

Immobile, atacantul care a deschis scorul în meciul dintre Lazio și Parma, 2-0, s-a revoltat pentru schimbarea cu Caicedo: „E absurd!", a strigat furios în drum către bancă. Antrenorul a Simone Inzaghi ripostat şi a ieşit mare scandal, în direct!

VIDEO+FOTO Scandal la Lazio! Inzaghi şi Immobile, la cuţite! Criză de nervi, în direct la TV
VIDEO+FOTO Scandal la Lazio! Inzaghi şi Immobile, la cuţite! Criză de nervi, în direct la TV

Lazio a închis seria de două eşecuri, câştigând cu 2-0 în faţa Parmei, însă tensiunile din vestiarul adversarei lui CFR Cluj în grupele EL nu s-au calmat. Ba din contră, au explodat pe Olimpico. Ciro Immobile a făcut iar scandal, acum chiar în timpul jocului, şi s-a certat la cuţite cu Simone Inzaghi, totul fiind surprins de camerele de luat vederi.

A gesticulat vulgar 

Deranjat că a fost înlocuit cu Caicedo, în minutul 63, atacantul, care fusese lăsat în afara lotului de antrenor la meciul de la Cluj, s-a enervat şi a strigat „E absurd, e absurd!", lovind cu pumnul în bara de susţinere din spatele porţii şi gesticulând vulgar în drum spre bancă. Inzaghi îl aştepta în picioare, la marginea terenului, antrenorul ripostând virulent: „Continuă, continuă". Şi schimbul de replici s-a aprins, cu Ciro furios alături de rezerve. 

VIDEO+FOTO Scandal la Lazio! Inzaghi şi Immobile, la cuţite! Criză de nervi, în direct la TV

Voia „dubla” pentru Mancini 

Spiritele s-au liniştit şi la final Simone a minimalizat incidentul: „A avut o reacţie exagerată. E unul dintre cei care a suferit cel mai tare din cauza situaţiei după aceste două înfrângeri. Avea o mică problemă şi când se va uita mai bine la el va înţelege. Nu e niciun conflict între noi”. 

Immobile şi-a dorit mult să joace tot meciul, după ce se odihnise cu CFR, şi să mai înscrie, pentru că în tribună se afla selecţionerul Roberto Mancini. 

„Radu şi-a revenit pe parcurs”

Menajat şi el cu CFR Cluj, Ştefan Radu a fost integralist cu Parma şi a primit nota 6 în Gazzetta dello Sport: „Câteva intervenţii ratate la început, dar şi-a revenit pe parcurs, a suit la catedră şi a închis flancul cu cheia". 

Lalaziamonoi.it a completat: „A gafat incredibil, în stilul Bastos la Cluj, şi i-a permis lui Kulusevski să scape singur cu Strakosha. Suedezul s-a plimbat pe partea lui şi l-a pus în dificultate la început. Apoi însă i-a luat măsurile, din experienţă, şi a rezolvat situaţia”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează