INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Scandal monstru: răpit și torturat de serviciile secrete pentru a-l proteja pe șeicul lui PSG?!

Cel mai puternic om de la PSG. Nasser Al-Khelaifi, foto: Imago
Cel mai puternic om de la PSG. Nasser Al-Khelaifi, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2022 10:24 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 11:08

Un om de afaceri franco-algerian ar fi fost răpit și ținut în arest nouă luni și jumătate la Doha, pentru că ar fi deținut documente compromițătoare împotriva lui Nasser Al-Khelaifi și rolul său în coruperea FIFA pentru ca statul qatarian să câștige dreptul de a organiza Mondialul din 2022.

Cu doar 53 de zile înainte de startul Mondialului din Qatar, alt scandal lovește statul din Golful Persic. Implică autoritățile de la Doha la cel mai înalt nivel, acuzate de răpire, șantaj, tortură, extorcare. Și totul se leagă de cel mai puternic om de la PSG. Nasser Al-Khelaifi.

Strategie „kamikaze” cerută de Gigi Becali la FCSB » Dică sacrifică un compartiment întreg pentru a-i satisface moftul
FCSB
Strategie „kamikaze” cerută de Gigi Becali la FCSB » Dică sacrifică un compartiment întreg pentru a-i satisface moftul

Răpit de serviciile secrete qatariene pentru a-l proteja pe Nasser Al-Khelaifi?!

Cotidianul francez Liberation a dezvăluit în această dimineață întreaga afacere. Iată ce scriu astăzi jurnaliștii din Hexagon: 

„Un antreprenor franco-algerian în vârstă de 41 de ani, numit Tayeb B, stabilit împreună cu soția și copiii la Doha din toamna lui 2019, a fost răpit de serviciile secrete qatariene pe 13 ianuarie 2020 și ținut în arest până pe 1 noiembrie 2020. Nouă luni și jumătate în care acesta a fost șantajat și torturat pentru a face ce i se cerea! 

Tayeb B. avea documente secrete compromițătoare legate de Nasser Al-Khelaifi și de rolul lui NAK în coruperea FIFA în decembrie 2010, când Qatarul a câștigat dreptul de organiza Mondialul din 2022”. 

Plan aprobat de emirul Qatarului 

Omul de afaceri ar fi fost eliberat de-abia după ce a predat acele documente chiar avocaților lui Al-Khelaifi. Un acord confidențial care îi interzice să vorbească despre acest subiect. În caz contrar, ar urma să plătească 5 milioane de euro. 

Planul împotriva lui Tayeb B. ar fi fost aprobat chiar emirul Qatarului, Tamim bin Hamad -Thani, care a vrut să evite un scandal înaintea turneului final. Protejându-l, în același timp, pe Al-Khelaifi, un apropiat al lui Al-Thani.

Citește și: 

Căderea impresionantă a lui Eden Hazard! Transfermarkt îl vede aproape de Răzvan Marin la cotă

De ce Danemarca a ales să poarte un rând de tricouri negre la Campionatul Mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează