INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Scandal URIAȘ în Arabia Saudită: se cere deportarea lui Cristiano Ronaldo! „E infracțiune pedepsită cu închisoarea”

Cristiano Ronaldo, foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 10:42 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 10:53

După înfrângerea în fața lui Al-Hilal, 0-2, Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) și-a atins organele genitale privind spre fanii adverși, care îi strigau ironic numele lui Messi. Suporterii lui Al-Hilal vor sancționarea dură a portughezului.

În ultimele cinci etape, Cristiano Ronaldo a ratat probabil titlul în Arabia Saudită.

CFR Cluj, prima reacție oficială după dezvăluirile Gazetei » Ce se întâmplă cu fotbalistul dispărut din lot
CFR CLUJ
CFR Cluj, prima reacție oficială după dezvăluirile Gazetei » Ce se întâmplă cu fotbalistul dispărut din lot

Opt puncte irosite de Cristiano Ronaldo

Al-Nassr a pierdut două meciuri, pe cele mai importante, ambele în deplasare:

  • 0-1 cu Al-Ittihad, pe 9 martie.
  • 0-2 cu Al-Hilal, pe 18 aprilie.

Plus încă un egal, tot departe de casă, tot cu zero la goluri marcate: 0-0 cu Al-Feiha.

„Vom depune plângere împotriva lui Cristiano Ronaldo la Ministerul Public"

Dar îndepărtarea de locul 1 ar putea fi cea mai mică problemă a lui Ronaldo la Riad. Marți seară, în derbyul Riadului, nu doar că a primit un cartonaș galben după ce și-a doborât adversarul la pământ cu o figură de wrestling, dar la final și-a strâns organele genitale în direcția fanilor lui Al-Hilal, care strigau spre el ironic numele lui Messi. Și acest gest ar putea declanșa o situație periculoasă pentru el.

Suporterii albaștrilor, insultați, au umplut paginile de socializare cu proteste, cerând ca portughezul să fie deportat.

În fruntea lor e avocatul Nouf bint Ahmed, care a comentat pe Twitter: „Comportamentul lui Ronaldo este infracțiune în Arabia Saudită. E un act indecent public, o dezonoare publică, infracțiune pedepsită cu închisoarea și, dacă ești străin, are ca efect deportarea". Avocatul specializat în drept internațional anunțând că „vom depune o plângere la Ministerul Public".

Acesta a mai scris în tweet-ul său: „Nu urmăresc sportul, dar chiar dacă fanii lui Al-Hilal l-au provocat, el nu a reacționat corect".

„Federația ar trebui să-i anuleze contractul lui Cristiano Ronaldo"

Un jurnalist sportiv saudit, Osman Abu Bakr, a comentat: „Ronaldo a făcut un gest imoral împotriva spectatorilor. Federația ar trebui să-i anuleze contractul".

Clubul Al-Nassr a încercat să-i salveze pielea lui Cristiano, susținând printr-o scuză jenantă că lusitanul era accidentat: „O lovitură din timpul meciului l-a afectat în zona sensibilă. Ceilalți sunt liberi să gândească ce vor".

Clubul din Riad este însă susținut chiar de controversatul Mohammed bin Salman, cunoscut drept MBS, prințul moștenitor și cel care conduce regatul saudit, acuzat în lumea întreagă de crime și încălcarea drepturilor omului. E greu de crezut că portughezul va fi sancționat atât de aspru.

Citește și alte știri internaționale: 

„Nu știu cum vom reuși!” » Pep Guardiola, în alertă după calificarea lui Manchester City în semifinalele UCL

Iată semifinalele Ligii Campionilor! Când sunt programate meciurile + marea favorită a caselor de pariuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  20 Aprilie 2023, 14:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  20 Aprilie 2023, 13:59

*** ***. In loc sa spuna Merci ca se aude si de liga lor neinsemnata si ca au onoarea sa il vada live pe unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului, prostii provoaca si apoi fac pe victimele, cer deportarea... O rusine! In plus este foarte posibil ca pe viitor alti jucatori mari sa evite campionatul saudit din cauza acestui scandal. Tantalai! Parca-s fecesebisti sau DDB-isti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  20 Aprilie 2023, 12:29
Postat de username_2 pe 20 Aprilie 2023, 11:11

nu-i nici o infracțiune, omu dăcît s-a scărpinat, pardon, s-a SCĂRPINAT, să scriu și io ca maestrul JUMĂTATE, cu litere mari de tipar...dacă Ronaldo va fi deportat nu știu ce facem cu Rafa Nadal, ăla se scarpină la fiecare minge, pardon, se SCARPINĂ vrusei a zice

"URIAS" > "urias". Stii cum e,la fel cu "1 Kg plumb" > "1 Kg pene de gasca". Deci dupa aceasta demonstratie sustin cu tarie ca "URIAS" e mai urias decat "urias". Sper ca m-am facut inteles,da?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează