INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Schimb de antrenori între Real şi Inter? Nerazzurrii îl vor pe Pellegrini!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Internazionale Milano se gândeşte să-l aducă pe banca tehnică pe chilianul Manuel Pellegrini, care a fost înlocuit la Real Madrid de fostul antrenor al formaţiei italiene, Jose Mourinho, informează cotidianul spaniol As, citat de AFP.

Potrivit sursei citate, mai mulţi apropiaţi a lui Pellegrini au fost interogaţi pe această teamă de oficiali ai clubul milanez, care studiază pentru banca tehnică a echipei şi pistele Fabio Capello sau Guus Hiddinck.

Antrenorul chilian a fost demis, miercuri, de la conducerea tehnică a echipei din Madrid şi nu exclude varianta de a antrena pe Inter, chiar dacă este interesat şi de preluarea funcţiei de selecţioner al statului Chile, a adăugat ziarul iberic.

Pe lângă aceste oferte, Pellegrini, în vârstă de 56 de ani, a primit, conform As, şi o ofertă de a pregăti formaţia turcă Fenerbahce.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  29 Mai 2010, 16:51

Pelegrinii e un bun antrenor , sa vazut la Villareal, iar la Madrid a facut recordul de puncte din istoria clubului , 97p. Deci oricum o sa isi gaseasca echipa si o sa faca treaba. Succes!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează