INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona în alertă » Vin doi superjucători și un antrenor legendar + ce va face Messi

Neymar și Depay ar putea îmbrăca tricoul Barcelonei din sezonul viitor // Foto: Imago
Neymar și Depay ar putea îmbrăca tricoul Barcelonei din sezonul viitor // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 11:06 / Actualizat marti, 04 mai 2021 12:21

Clubul catalan plănuiește viitoarea stagiune. Tot cu Leo Messi căpitan, și Joan Laporta încearcă să refacă duetul cu Neymar. Batavul Depay vine aproape sigur de la Lyon. Cine va fi pe bancă? Deocamdată e Koeman, însă legendarul Xavi va fi liber de contract de la 1 iulie.

Jurnalistul argentinian Sebastián Vignolo a afirmat la ESPN că totul este reglat pe „Camp Nou". „Lionel va rămâne încă doi ani la Barcelona", a spus el. O nouă confirmare că Leo este gata să-și prelungească acordul cu gruparea blaugrana. 

Căpitanul, 33 de ani, din 2004 în prima echipă catalană, se simte bine și nu se mai gândește la despărțire (ar accepta chiar reducerea salariului la jumătate, de la 48 la 24 de milioane anual net), cum se întâmpla vara trecută. 

De altfel, pentru a întări și mai mult relații între jucători, i-a invitat pe toți coechipierii la el acasă ieri. Și atmosfera a fost foarte plăcută, jucătorii fiind auziți scandând „campeones, campeones".

Neymar așteaptă, Depay își caută casă

Același Vignolo a dezvăluit și că „Barcelona îl vrea și pe Neymar alături de Leo". Brazilianul, 29 de ani, transferat la PSG în 2017, pentru 222 de milioane de euro, tot întârzie oficializarea noului contract, așteptând încă oferta Barçei. Tatăl său ar avea însă o înțelegere cu parizienii, cu același salariu, 27 de milioane net, până în 2026, patru ani în plus!

Mult mai sigur decât Neymar este Memphis Depay. Vârful olandez în vârstă de 27 de ani e la final de contract cu Lyon și, potrivit Mundo Deportivo, a fost săptămâna trecută în capitala Catalunyei pentru a-și căuta casă.

Ronald Koeman, la un an după infarct: „Sănătos și fericit"

O surpriză ar putea să apară pe banca Barcelonei. Xavi, 41 de ani, faimosul căpitan blaugrana, va părăsi Al-Sadd pe 30 iunie, la sfârșit de angajament în Qatar. Și nu ar fi exclus să revină la Barcelona. Ca antrenor.

Deocamdată, Ronald Koeman nu-și face griji. Se concentrează la lupta pentru titlu și se bucură de fiecare clipă. În urmă cu un an, pe 3 mai, tehnicianul olandez suferea un infarct după o lungă cursă pe bicicletă și era operat de urgență. Acum, s-a pozat ciocnind un pahar de vin alb cu soția sa Bartina și comentând pe Twitter: „Sunt sănătos și fericit".

Ansu Fati, operat pentru a patra oară 

Grav accidentat pe 7 noiembrie, la 5-2 cu Betis, suferind o ruptură de menisc la genunchiul stâng, Ansu Fati a fost deja operat de trei ori și va fi supus unei alte intervenții chirurgicale joi. A patra în jumătate de an! Conform MD, tânărul atacant în vârstă de 18 ani va avea nevoie de încă două luni de pauză. Dar va putea relua pregătirile pentru noul sezon.

Citește și alte știri despre Barcelona:

Barcelona, victorie crucială la Valencia » Recital Lionel Messi: „dublă” și gol superb din lovitură liberă! Ce bornă a atins

Barcelona, într-o situație critică! Fără antrenor cu Atletico! Koeman, atac dur la arbitru: „El nu m-a respectat!”. Pentru ce a fost eliminat olandezul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ripensistu
ripensistu  •  04 Mai 2021, 13:43

Ar trebui desfiintate toate echipele din superliga, sunt prea ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  04 Mai 2021, 12:51
Postat de magic4ever pe 04 Mai 2021, 12:32

Koeman este de 10 ori mai antrenor decat Xavi care nu are experienta deloc ...Xavi poate sa fie un nou caz Pirlo...Barcelona are nevoie de un antrenor cu experienta care sa tina vestiarul unit...

Si daca va fi un nou caz Guardiola?

magic4ever
magic4ever  •  04 Mai 2021, 12:32
Postat de dinamo100 pe 04 Mai 2021, 12:22

Koeman a venit intr-un moment greu la Barcelona, si-a asumat primenirea echipei, introducerea unor tineri, renuntarea la unii "batrani" si per ansamblu a facut o treaba buna, e in carti pentru titlu. Nu cred ca Xavi e o varianta mai buna, nu are nici pe departe experienta lui Koeman. Cat despre venirea lui Depay...nu e cine stie ce achizitie.

Koeman este de 10 ori mai antrenor decat Xavi care nu are experienta deloc ...Xavi poate sa fie un nou caz Pirlo...Barcelona are nevoie de un antrenor cu experienta care sa tina vestiarul unit...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close