INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALTA

Noi acuzații în direcția antrenorului Devis Mangia » Încă un jucător reclamă hărțuirea sexuală: „Există înregistrări”

Devis Mangia/ foto Imago Images
Devis Mangia/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 17:25 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 17:48

Devis Mangia, fostul antrenor al Universității Craiova și acualul selecționer al Maltei, a fost suspendat de Federația Malteză pentru „comportament sexual inadecvat” față e un jucător. Acum, un al doilea internațional îl acuză.

  • CONTEXT:
  • Devis Mangia, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova, a fost suspendat la începutul săptămânii de Federația Malteză din funcția de selecționer.
  • Motivul neoficial apărut în presa locală a fost că un fotbalist l-ar fi acuzat de „comportament sexual inadecvat”
  • Episodul ar fi avut loc în decursul zilei de duminică, înaintea meciului amical pe care Malta urma să îl joace în compania Israelului, a scris cotidianul maltez Times of Malta
  • Federația Malteză a emis un comunicat în care confirmă suspendarea italianului, fără să specifice însă și motivul oficial din spatele luării acestei decizii.

Incidentul s-ar fi întâmplat în urmă cu an an, dar jucătorul a depus plângere la poliție abia acum, după ce Mangia a fost acuzat între timp de un jucător pentru hărțuire și suspendat de Federație. 

Cum au fost pozați Bauza și Croitoru a doua zi după gestul sfidător la adresa antrenorului lui FCU Craiova
Ripensia - FCU Craiova 0-4
Cum au fost pozați Bauza și Croitoru a doua zi după gestul sfidător la adresa antrenorului lui FCU Craiova

„Cazul pare să se fi întâmplat în urmă cu mai bine de un an și se presupune că există înregistrări care dovedesc cele întâmplate”, a transmis jurnalistul Christian Micallef, potrivit NetNews. Numele jucătorului care a depus plângerea la poliție este necunoscut. La fel ca în primul caz, este vorba despre un internațional maltez.

Devis Mangia a emis un comunicat după ce a fost sespendat

După ce a fost suspendat din funcția de selecționer de Federația Malteză pentru „comportament sexual inadecvat”, Mangia a emis un comunicat oficial prin care a negat informațiile apărute în Malta.

În legătură cu știrile apărute în presa națională, este de datoria mea să precizez că nu am desfășurat niciodată, nici acum, nici în trecut, vreo conduită care să lezeze demnitatea personală sau sexuală a nimănui, cu atât mai puțin a unui jucător sau unui alt membru al Federației. Spre deosebire de ceea ce a fost difuzat în mass-media, un asemenea tip de comportament nu a fost invocat nici măcar de către conducerea Federației.

Este o știre nefondată și falsă, care dăunează grav demnității personale și reputației mele profesionale și sunt precaut față de oricine va continua publicarea sau difuzarea acestora. În caz contrar, îmi rezerv dreptul de a depune o plângere împotriva oricărei alte conduite defăimătoare. În orice caz, orice comunicare ulterioară va fi convenită cu Federația Malteză, respectând corectitudinea relației profesionale dintre cele două părți

- comunicat Devis Mangia

Ce crede Alex Băluță despre sezonul avut de Craiova sub comanda lui Mangia

Citește și:

Devis Mangia, suspendat din postul de selecționer al Maltei! Un jucător l-a acuzat de „comportament sexual inadecvat”

Malta a bătut Israel, după ce Mangia a fost suspendat pentru „comportament sexual inadecvat”: „Jucătorii i-au dedicat victoria lui Devis”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ionutplural
ionutplural  •  30 Septembrie 2022, 15:47

Piturca a fost primul care a spus depsre Mangia ca e citez "***" :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  30 Septembrie 2022, 12:30

Stiu despre oltence ca sunt fierbinti. Dar oltenii?

88gore88
88gore88  •  29 Septembrie 2022, 21:47

Acum inteleg de ce plangeau oltenii cand a plecat...:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează