INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL JAISH

Se întoarce Răzvan în Liga 1? » Raul îl poate demite pe Lucescu jr.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 10:31

Răzvan Lucescu a plecat la finalul sezonului de la Rapid, fiind nemulţumit de problemele pe care le-a întîmpinat în Giuleşti. A ales El Jaish din Qatar, club care i-a făcut o ofertă fabuloasă, un salariu de 2 milioane de dolari pe an.

Totuşi, lucrurile nu merg atît de bine pentru tehnician în startul acestui campionat. A pierdut deja două partide în primele 4 runde ale sezonului şi se află la 6 puncte de primul loc. Ziarul Naţional susţine că au ieşit la iveală primele disensiuni între Lucescu şi şeici după înfrîngerea din runda trecută, 0-2 la Al Gharafa.
Mai mult, problemele lui Răzvan Lucescu se pot agrava! El Jaish are un meci infernal în acest weekend cu liderul Al Sadd, în deplasare. Acolo joacă şi Raul, cel care a marcat deja de 3 ori în primele 4 etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
spivak
spivak  •  24 Octombrie 2012, 19:01

Vigo e trabajador, Răzvan e mucitor.

sibelius
sibelius  •  24 Octombrie 2012, 17:07
Postat de statham_j pe 24 Octombrie 2012, 11:01

mda.....eu sunt stelist si nu am nici o simpatie pentru Lucescu jr, dar totusi.....bai oameni buni, cu el ati avut rezultate remarcabile in Europa, poate ar merita respectat... e adevarat ca in ultimul mandat nu a facut mare lucru, dar totusi....

Daca se intampla o singura data rezultatele pot fi rodul intamplarii. Muc cel Mic si-a dovedit "talentul" la Nationala si in ultimul mandat de la Rapid. Daca "iubea" putin mai mult Rapidul il baga in faliment.

sanduard
sanduard  •  24 Octombrie 2012, 15:52

Cine este Razvan ? Aaaa un mucea flaimucea,,baiatul lui tata" habar nu are de fotbal inca de cand a plecat la,,petrodollari"am scria ca nu-l prinde Craciunul la arabi va fi dat afara .acolo nu mai este D Vama sau M Sandu.acolo ai rezultate este O K nu ai rezultate OUT.Nu cred ca finantatori din tara riasca cu ,,baiatul lui tata"si daca antreneaza gratis.S-a dezumflat ,,GOGOASA"

Vezi toate comentariile (15)
Comentează