INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Secretele lui Real în cazul Bale au ajuns la BBC » Madrilenii n-au vrut ca Ronaldo să afle cifrele transferului

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 21:25

După ce a bătut palma cu Tottenham pentru Gareth Bale, preşedintele lui Real, Florentino Perez, le-a impus englezilor o clauză de confidenţialitate: nu vor fi dezvăluite oficial nici suma transferului, nici salariul jucătorului galez!

Şi totuşi, toate detaliile tranzacţiei au fost aflate, pentru că boss-ul londonezilor, Daniel Levy, le-a transmis la BBC.
- 100 de milioane de euro primeşte Tottenham
- 13 milioane de euro va cîştiga Bale pe sezon

Perez nu voia să-l supere pe Cristiano Ronaldo. Portughezul nu trebuia să ştie că transferul său record (96 de milioane, de la Man. United, în 2009) a fost depăşit. Şi nici că acum nu mai e cel mai bine plătit la Real (10,5 milioane). CR7 aşteaptă confirmarea noului contract la Real: 17 milioane net. Doar clauza e ca a lui Cristiano. Un miliard!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
daflexx
daflexx  •  05 Septembrie 2013, 17:33

jurnalizdii lui gesepe o $ug cu stil, Real Madrid este societate pe actiuni listata la bursa, orice investitie trebuie facuta public !! facei si voi articole pe genunchi???

whitecollar
whitecollar  •  05 Septembrie 2013, 16:52

povesti de amor de la gesepe. sa traiti mai flacai! cum daca exista o clauza de confidentialitate pot apare detalii in presa? poate zvonuri, nu detalii...

c7eric
c7eric  •  05 Septembrie 2013, 16:25

Nu sunt hater Madrid sau CR dar, prevad ca Cristiano v-a avea o mare problema spre mijlocul sezonului cand o sa se uite dupa Messi in clasamentul golgheterilor, si cand o sa-si vada procentajul lui de goluri/meciuri jucate. Bale daca are pozitie de sut de la 20-25 de metri, trage. Lui Isco vad ca ii place si lui golul, asa ca doar de la Benzema daca mai primeste ceva assist-uri :) Plus ca stilul lui Mou de a ataca pe contre cu extremele il punea mai bine in valoare decat stilul lui Ancelotti. Dar speram ca baiatul va avea un sezon fericit si eu gresesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close