INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Secretul lui Luis Enrique. Ce cuvânt le spune lui Neymar, Messi și Suarez când vrea să declanșeze potopul!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 15:22

La conferința de presă susținută înaintea meciului de Champions League cu Arsenal, Luis Enrique a dezvăluit ce le spune magicienilor din atacul Barcelonei.

"Ce le spun lui Messi, Suarez și Neymar? Abracadabra! Și se întâmplă magia. Asta e tot ce spun", a declarat tehnicianul catalanilor.

Cele trei staruri din atacul Barcelonei au ajuns la 91 de goluri marcate în acest sezon, iar catalanii s-au distanțat la nouă puncte în fruntea clasamentului din La Liga în urma succesului cu 2-1 în fața grupării Las Palmas.

"Să fiu sincer, este simplu. De cele mai multe ori, nici nu trebuie să-ți dorești ca ei să facă ceva - pentru că ei deja fac asta", a adăugat Luis Enrique.

Barcelona va juca pe Emirates în această seară, împotriva trupei antrenate de Arsene Wenger, în prima manșă a optimilor Champions League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
valentino22
valentino22  •  23 Februarie 2016, 19:07
Postat de itidaunana pe 23 Februarie 2016, 15:51

Te pricechi ghinisor la folbal,moș Radu! :))))))

Desi Radu asta e doar un c0calar prajit...s-ar putea sa aiba dreptate. La Barcelona in afara de aia 3 in atac...nu joaca nimeni nimic sezonul asta...poate iniesta mai are sclipiri de orgoliu din cand in cand...dar in rest...apararea e catastrofa...Busquets face recuperari si joaca bine doar cu echipe de mijlocul clasamentului. Daca Arsenal se apara in 10 si se duc doar pe contra atac...da s-ar putea sa-i indoaie pe astia de la Barca

hvlada
hvlada  •  23 Februarie 2016, 15:53

Forta Dinamo ...... Steaua e varza.

itidaunana
itidaunana  •  23 Februarie 2016, 15:51

Te pricechi ghinisor la folbal,moș Radu! :))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează