INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Şeicul Mansour nu plăteşte miliardul de euro pentru Real: "Transform City într-un club de top!"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2009 00:00

Persoane apropiate de şeicul Mansour bin Zayed dezmint faptul că proprietarul lui Manchester City ar fi interesat să cumpere Real Madrid, aşa cum informase cotidianul AS în ediţia sa de duminică. 

Agenţia naţională de ştiri din Emirate, WAM, relatează că unul dintre consultanţii şeicului a catalogat articolul apărut în presa iberică drept o "speculaţie fără nici un fundament, iresponsabilă şi care denotă lipsă de profesionalism". Aceeaşi sursă a continuat: "Toate eforturile se fac pentru ca City să fie transformată într-o echipă de top, care să intre în elita Premier League".

AS a prezentat informaţii conform cărora şeicul Mansour ar fi dispus să o cumpere pe Real Madrid pentru suma-record de un miliard de euro, dar ieri a dat publicităţii un comunicat emis de club în care se nega oficial primirea unei asemenea propuneri.

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (13)
 •  29 Decembrie 2009, 21:11

seicul a cumparat de mult man.city....de atunci a si cheltuit vreo 300 de milioane de lire sterline cu "figurantii' adusi de huges,printre care se numara si robinho.acum,cu mancini,2 meciuri si tot atitea victorii,patronii spera sa termine in primele 4 clasate!

skrilla
skrilla  •  29 Decembrie 2009, 16:30
Postat de pe 29 Decembrie 2009, 15:59

City e adevarata echipa a orasului maestre...vezi si cum se numeste stadionul lor :)

Nu are nici o importanta cum se numeste stadionul,vezi in ce an au fost fondate fiecare dintre echipe:)

 •  29 Decembrie 2009, 15:59
Postat de pe 29 Decembrie 2009, 14:37

tu gandesti cand scrii?cum poti sa spui ca City este adevarata echipa a orasului Manchester?o sa ramana tot o echipa minuscula.ptr ca nimeni nu e asa de nebun sa bage atatia bani intr-o echipa, cum a fost abramovici

City e adevarata echipa a orasului maestre...vezi si cum se numeste stadionul lor :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează