INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Selecționerul Belgiei a făcut un top al celor mai duri jucători » Unul dintre ei e român

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 19:16

Selecționerul Belgiei, Marc Wilmots, a acordat un interviu jurnaliștilor de la dhnet.be în care a vorbit despre cei mai duri adversari pe care i-a avut de-a lungul carierei.

Wilmots, 46 de ani, a jucat în cariera sa la Sint-Truiden, Mechelen, Standard Liege, Schalke, Bordeaux și a strîns 70 de meciuri în naționala Belgiei.

Selecționerul Belgiei consideră că unul dintre cei mai duri adversari pe care i-a avut în carieră a fost Dan Petrescu.

"Unul dintre cei mai agresivi a fost Philippe Albert, care era foarte dur, dar și foarte corect. Unul ca Wim Hofkens era foarte agresiv, avea talentul de a te lovi pe lîngă minge. Lovea gratuit, eu l-am faultat doar o singură dată. A fost într-un meci între Mechelen și Ekeren. Aveam doar 19 ani atunci.

La echipa națională cred că cel mai agresiv a fost românul Dan Petrescu. Nu era deloc blînd. Era în interesul meu să sar mereu chiar înainte să încerce tacklingul", a declarat Wilmots.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
eucutine
eucutine  •  13 Februarie 2016, 08:50

daca si Petrescu a fost dur, inseamna ca baiatul asta belgian a intrat doar beat pe teren. Impotriva lui Bumbescu o fi jucat?!

plischi
plischi  •  13 Februarie 2016, 07:32

dan petrescu dur? nu ma pot opri din ris...

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Februarie 2016, 00:38

Dan Petrescu *dur*? Doar Stancioiu,Gabi Muresan sunt duri.Nu-i asa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează