INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

Semnal de alarmă: "Maradona e bolnav și trebuie ajutat! Cineva să-i recomande un spital! Nu poți profita așa de un om, asta e prostituție!"

Diego Maradona
(foto: Guliver/Getty Images)
Diego Maradona (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 20:42

José Luis Sánchez Solá, 59 de ani, antrenorul mexican al lui Las Vegas Lights, critică dur decizia celor de la Dorados de Sinaloa, echipă din liga a doua din Mexic, de a-l instala pe Diego Maradona la cârma echipei.

"Maradona nu va face nimic la Dorados. Nu pentru că nu știe, ci pentru că nu poate. E un om bolnav și nu-și dau seama nici cei care îl angajează, nici rudele lui.
În loc să-i ofere un contract, marile cluburi ale lumii ar trebui să-l ajute să se facă bine.

E o ființă umană, nu e o mașină, dar unii profită de el. Această mutare nu va funcționa pentru că Maradona nu se simte bine. Îl vor concedia, pentru că el e bolnav. Va reveni la vechile obiceiuri cu care acest domn este obișnuit. Nu poți lua un om să profiți de el, asta e prostituție", spune Sola pentru ESPN.

Maradona a povestit la conferința de presă că prietenul său Antonio Mohamed, fost antrenor al lui Monterrey, i-a povestit despre Dorados Sinaloa. José Luis Sánchez Solá nu l-a iertat nici pe amicul lui Maradona: "Dacă Mohamed ar fi cu adevărat prietenul său și ar vrea să-l ajute, i-ar recomanda un spital înainte să-i ofere o echipă în Mexic. Dar fiecare înțelege cum vrea cuvântul prietenie", spune antrenorul lui Las Vegas Lights din NASL.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
129277354668558
Gicu Gelu  •  14 Septembrie 2018, 23:56

parca acum ceva vreme era in belarus?

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  14 Septembrie 2018, 21:26

Are dreptate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează