INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Sergio Aguero, probleme la inimă în direct: „Vrei să mergem la medic?”

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 19:26 / Actualizat joi, 30 martie 2023 19:52

Retras din fotbal din cauza unor probleme la inimă, Sergio Aguero a fost protagonistul unui moment complicat în timp ce era live pe Twitch.

Aguero dialoga cu streamerul Ibai Llanos când a simțit nevoia să facă o pauză. Kun a mărturisit că a suferit o aritmie, adică o dereglare a ritmului normal al inimii, potrivit Marca

Detalii bizare din investigația de corupție care a zguduit Barcelona: „Nu am reușit să le localizăm”
SPANIA
Detalii bizare din investigația de corupție care a zguduit Barcelona: „Nu am reușit să le localizăm”

VIDEO Sergio Aguero, probleme la inimă în direct 

„Cred că am suferit o mică artimie”, i-a spus Sergio Aguero lui Ibai Llanos, care s-a panicat și l-a întrebat: „Vrei să mergem la medic?”. 

Fostul atacant de la Atletico Madrid, Manchester City sau Barcelona a replicat: „Nu, nu. Am un chip, care detectează dacă e o problemă și mă anunță”. 

Lui Sergio Aguero i s-a făcut rău pe teren și a fost nevoit să-și încheie cariera

 Sergio „Kun” Aguero (34 de ani) s-a retras din fotbal, din cauza problemelor de sănătate. Pe 30 octombrie 2021, Sergio Aguero a ieșit de pe teren în minutul 41 al meciului dintre Barcelona și Alaves, scor final 1-1, acuzând dificultăți în a respira. 

Ulterior, investigațiile au relevat că atacantul argentinian suferă de aritmie cardiacă, iar Barcelona a anunțat inițial că acesta va sta pe tușă cel puțin 3 luni. În decembrie 2021, atacantul a luat decizia de a se retrage.  

Ulterior, cardiologul lui Aguero, Roberto Peidro, a explicat la finalul anului trecut de ce a fost obligat atacantul să renunțe la fotbal.  

„În 2004, l-am tratat pentru o aritmie supraventriculară. A jucat încă 17 ani pentru că e un fenomen. Acum, altceva a apărut, care nu are legătură cu acea problemă”, a declarat medicul pentru TyC Sports. „I s-a descoperit o cicatrice de un milimetru pe inimă care a declanșat aritmia, cicatrice probabil provocată de o miocardită suferită de-a lungul vieții”, a spus Peidro, negând că afecțiunea ar fi fost agravată de coronavirus: „Nici vorbă”.

  • Sergio Aguero a lăsat în spate o carieră spectaculoasă, cu 4 cluburi în CV: Independiente, în țara natală, Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona. Cel mai mare succes l-a avut în Anglia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 15 trofee alături de Manchester City. El are două trofee și alături de Atletico Madrid, precum și Copa America cu naționala Argentinei, pentru care a jucat de 101 ori și a înscris 41 de goluri.
  • La echipele de club, Sergio Aguero a înscris 379 de goluri în 663 de meciuri, unul dintre acestea pentru Barcelona, actuala sa formație

Citește și: 

Stadionul lui Manchester City se transformă SPECTACULOS! Investiții de peste un miliard de euro

„Antidot” pentru Ronaldo? Saudiții îl ademenesc pe Sergio Ramos cu un salariu COLOSAL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
canad
canad  •  31 Martie 2023, 10:37

Cand ai deficit de calciu, magneziu sau respiri rar sau uiti sa respiri pot sa apara aritmii--domnuilor se intampla la toata lumea--iar doctorii vor zice: o mica verificare nu strica insa ei habar nu au sa regleze impulsurile inimii---si atunci lasa totul in pace si trec persoane pe vitamine si odihna--se revine.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  31 Martie 2023, 09:59
Postat de headhunterz2 pe 30 Martie 2023, 22:57

traiasca vaxxenul

Nu cred ca are importanta vaxx-ul. Am avut o colega in clasa a 3-4a...a facut infarct in Parcul tineretului. Acum mai bine de 20 de ani. Avea 10-11 ani. Probleme de sanatate au fost si vor fi mereu

headhunterz2
headhunterz2  •  30 Martie 2023, 22:57

traiasca vaxxenul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează