INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Sergio Aguero, probleme la inimă în direct: „Vrei să mergem la medic?”

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 19:26 / Actualizat joi, 30 martie 2023 19:52

Retras din fotbal din cauza unor probleme la inimă, Sergio Aguero a fost protagonistul unui moment complicat în timp ce era live pe Twitch.

Aguero dialoga cu streamerul Ibai Llanos când a simțit nevoia să facă o pauză. Kun a mărturisit că a suferit o aritmie, adică o dereglare a ritmului normal al inimii, potrivit Marca

Detalii bizare din investigația de corupție care a zguduit Barcelona: „Nu am reușit să le localizăm”
SPANIA
Detalii bizare din investigația de corupție care a zguduit Barcelona: „Nu am reușit să le localizăm”

VIDEO Sergio Aguero, probleme la inimă în direct 

„Cred că am suferit o mică artimie”, i-a spus Sergio Aguero lui Ibai Llanos, care s-a panicat și l-a întrebat: „Vrei să mergem la medic?”. 

Fostul atacant de la Atletico Madrid, Manchester City sau Barcelona a replicat: „Nu, nu. Am un chip, care detectează dacă e o problemă și mă anunță”. 

Lui Sergio Aguero i s-a făcut rău pe teren și a fost nevoit să-și încheie cariera

 Sergio „Kun” Aguero (34 de ani) s-a retras din fotbal, din cauza problemelor de sănătate. Pe 30 octombrie 2021, Sergio Aguero a ieșit de pe teren în minutul 41 al meciului dintre Barcelona și Alaves, scor final 1-1, acuzând dificultăți în a respira. 

Ulterior, investigațiile au relevat că atacantul argentinian suferă de aritmie cardiacă, iar Barcelona a anunțat inițial că acesta va sta pe tușă cel puțin 3 luni. În decembrie 2021, atacantul a luat decizia de a se retrage.  

Ulterior, cardiologul lui Aguero, Roberto Peidro, a explicat la finalul anului trecut de ce a fost obligat atacantul să renunțe la fotbal.  

„În 2004, l-am tratat pentru o aritmie supraventriculară. A jucat încă 17 ani pentru că e un fenomen. Acum, altceva a apărut, care nu are legătură cu acea problemă”, a declarat medicul pentru TyC Sports. „I s-a descoperit o cicatrice de un milimetru pe inimă care a declanșat aritmia, cicatrice probabil provocată de o miocardită suferită de-a lungul vieții”, a spus Peidro, negând că afecțiunea ar fi fost agravată de coronavirus: „Nici vorbă”.

  • Sergio Aguero a lăsat în spate o carieră spectaculoasă, cu 4 cluburi în CV: Independiente, în țara natală, Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona. Cel mai mare succes l-a avut în Anglia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 15 trofee alături de Manchester City. El are două trofee și alături de Atletico Madrid, precum și Copa America cu naționala Argentinei, pentru care a jucat de 101 ori și a înscris 41 de goluri.
  • La echipele de club, Sergio Aguero a înscris 379 de goluri în 663 de meciuri, unul dintre acestea pentru Barcelona, actuala sa formație

Citește și: 

Stadionul lui Manchester City se transformă SPECTACULOS! Investiții de peste un miliard de euro

„Antidot” pentru Ronaldo? Saudiții îl ademenesc pe Sergio Ramos cu un salariu COLOSAL

Playtech: Cântăreaţa de muzică populară care POZEAZĂ în ipostaze de infarct! Ce s-a văzut în ultima fotografie, fanii au certat-o


Comentarii (3)
canad
canad  •  31 Martie 2023, 10:37

Cand ai deficit de calciu, magneziu sau respiri rar sau uiti sa respiri pot sa apara aritmii--domnuilor se intampla la toata lumea--iar doctorii vor zice: o mica verificare nu strica insa ei habar nu au sa regleze impulsurile inimii---si atunci lasa totul in pace si trec persoane pe vitamine si odihna--se revine.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  31 Martie 2023, 09:59
Postat de headhunterz2 pe 30 Martie 2023, 22:57

traiasca vaxxenul

Nu cred ca are importanta vaxx-ul. Am avut o colega in clasa a 3-4a...a facut infarct in Parcul tineretului. Acum mai bine de 20 de ani. Avea 10-11 ani. Probleme de sanatate au fost si vor fi mereu

headhunterz2
headhunterz2  •  30 Martie 2023, 22:57

traiasca vaxxenul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează