INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ramos s-a dat de gol » Gesturile care dau indicii despre echipa la care ar putea juca

Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 17:26 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 18:11

Finalul de sezon se apropie, iar Sergio Ramos (35 de ani) oferă tot mai multe semne că o va părăsi pe Real Madrid în vară.

Căpitanul „blanco”, de 16 ani la Real Madrid, mai are contract cu campioana sezonului trecut din Spania doar până în iulie. Ramos și Real Madrid nu au convenit încă asupra unei noi înțelegeri. Fotbalistul vrea doi ani în plus și un salariu mărit, conducerea rămâne sceptică.

Sergio Ramos, la PSG? 

Șanse ca Ramos să plece de la Madrid în vară sunt foarte mari, iar cea mai probabilă destinație pentru stoperul spaniol pare a fi PSG.

Pentru a alimenta zvonurile care-l dau ca transferat la PSG, Sergio Ramos a „comis” două gesturi sugestive: a comentat pe Instagram la postarea în care Neymar anunță că și-a prelungit înțelegerea cu PSG, aplaudând decizia brazilianului, și a început să urmărească mai mulți jucători ai clubului parizian pe Instagram

Printre aceștia, Alessandro Florenzi, Thilo Kehrer, Rafinha Alcantara, Mauro Icardi, Presnel Kimpembe. Ramos îi avea deja în listă pe Neymar, Keylor Navas și Ander Herrera.

În prezent, Ramos este accidentat. Fundașul lui Real Madrid a fost diagnosticat cu tendinită la nivelul mușchiului semimembranos din partea posterioară a coapsei stângi, această accidentare urmând a-l ține departe de teren în acest final de sezon, în care „los blancos” mai au de jucat 4 meciuri cruciale în cursa pentru La Liga.

Mai multe știri din La Liga:

Messi, dezastru în meciurile esențiale: niciun gol, niciun assist în 4 confruntări cu Atletico și Real!

Diego Simeone își ignoră rivalele după remiza cu Barcelona: „Nu cred că mă voi uita la meciul lor” + Reacția lui Pique

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1184042478340321
Ioan Cotarlea  •  10 Mai 2021, 16:31

dute ramos,dute,altfel banca de rezerve te asteapta!

markksson
markksson  •  10 Mai 2021, 13:29

Ceva imi spune ca macelarul asta va gusta si el niste intrari dure din partea unor jucatori mai bine inzestrati fizic din Ligue 1. Sigur isi va face dusmani foarte repede.

enigmaticul
enigmaticul  •  09 Mai 2021, 18:57

Da, mergi că acolo la PSG este loc pentru toti cei trecuți de 35 ani, și fostul tău coleg, Cristinel, vrea să meargă acolo!! Are ”are balta pește”, că de fotbal la anii aceștia....... Am auzit că qatarezul vrea să câștige cupa cu ”urechi”, cu voi ”sigur o va câștiga”. Nici dacă mai ”pompează un mld. în jucători, tot un vis va rămâne pentru el!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează