INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Sergio Ramos rămîne fidel Realului

Sergio Ramos rămîne fidel Realului
Sergio Ramos rămîne fidel Realului

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 18:02

Sergio Ramos s-a decis. Deşi Chelsea, Inter şi, mai ales, AC Milan îi fac ochi dulci de multă vreme, fundaşul spaniol va continua la Real Madrid. Cu contractul scadent în iunie 2012, el a acceptat prelungirea pînă în 2017, cu o posibilă înnoire anuală în funcţie de meciurile jucate.

Negocierile au început de cîteva luni, iar acum nu se mai aşteaptă decît oficializarea acordului. În urma acestuia, jucătorul de 24 de ani va trece de la un salariu de 3,5 milioane de euro la unul de 5 milioane.

Ramos a sosit în "Santiago Bernabeu" în vara anului 2005. Pe el, Real a plătit Sevillei nu mai puţin de 27 de milioane de euro, sumă record în acel moment în Spania pentru un apărător. De atunci a disputat 186 de partide în tricoul "blanco". A înscris 32 de goluri, dar a şi adunat 10 "roşii", fiind cel mai eliminat jucător din istoria clubului madrilen. În "naţională" a debutat tot în 2005, strîngînd 66 de selecţii şi 5 reuşite.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
papuc.de.casa
papuc.de.casa  •  26 Februarie 2011, 11:05

era imposibil sa plece , e unul dintre capitanii realului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează