INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Catalanii de la Sport, anunț-soc: Real Madrid nu mai contează pe Sergio Ramos! Ce înlocuitor i s-a găsit

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 21:44 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 10:55

Fundașul Sergio Ramos (35 de ani) mai are două luni din contractul cu Real Madrid și pare tot mai aproape de a pleca de la gruparea „blanco”.

După 16 ani petrecuți la Real, în care a adunat 670 de partide, Ramos nu pare să mai intre în planurile lui Zinedine Zidane și Florentino Perez. 

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid

Catalanii de la Sport anunță că Real nu va mai miza pe Ramos din sezonul viitor și că evoluțiile lui Varane, Militao și Nacho l-au mulțumit pe Zidane. Căpitanul madrilenilor a ratat 24 din cele 44 de partide ale echipei, din cauza accidentărilor, iar conducerea crede că lipsa acestuia nu s-a văzut în jocul echipei.

Astfel, fundașul care nu a mai jucat din 16 martie are șanse mari să nu mai îmbrace tricoul lui Real și din sezonul viitor. Ramos se recuperează după o accidentare și ar putea reveni pe teren în finalul acestui sezon pentru a juca în ultimele etape din La Liga și, posibil, în finala Champions League, de pe 29 mai.

Real Madrid îl preferă pe Alaba

Deportes Cuatro anunță că Real Madrid a înghețat negocierile cu Sergio Ramos pentru a se concentra pe aducerea lui David Alaba. Austriacul de 28 de ani, care poate juca în centrul sau în stânga defensivei, își termină la vară contractul cu Bayern Munchen și este foarte aproape de un transfer la Real.

VIDEO Sergio Ramos, 16 sezoane în care a marcat pentru Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona se opune curentului! Declarație oficială despre Super Ligă: „E necesară!”

Gareth Bale surprinde! Ce ar alege între a mânca din nou carne și a înscrie 30 de goluri: „Cred că e mai important”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ripensistu
ripensistu  •  23 Aprilie 2021, 20:04
Postat de mandpv964 pe 23 Aprilie 2021, 17:41

Unul dintre cei mai mari fundasi din toata istoria fotbalului. Nu - s de ce, da cred ca esti un micut fanatic suporter de - al Barcelonei. Banuiesc ca sti ca "Mes que un club" a fost salvat de la disparitie de Franco... Adica rapacea burghezie catalana ar fi lasat clubul sa moara de zgarciti ce sunt, asa ca s - a implicat Franco si i - a scos din faliment.

Franco a fost unul dintre cei mai mari criminali din istoria Spaniei. Daca razboiul civil ar fi fost castigat de republicani nu ar mai fi putut sa fure pseudo-echipa din Madrid prin intermediul cocalarului Bernabeu, cel care a inventat lacomia in fotbal prin infiintarea proiectului *** Galacticos cu jucatori precum Alfredo Di Stéfano, Ferenc Puskás, Raymond Kopa, José Santamaría si Francisco Gento si continuat din 2000 de sinistrul Perez. Singura era decenta a Madridului a fost La Quinta del Buitre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandpv964
mandpv964  •  23 Aprilie 2021, 17:41
Postat de ripensistu pe 23 Aprilie 2021, 11:57

Cel mai mare *** din fotbal cu cele mai multe cartonase care a jucat la cea mai cocalara echipa care nu a castigat trofee ci au fost cumparate de Florentino Perez, cel mai mare *** infractor din istoria fotbalului, ***

Unul dintre cei mai mari fundasi din toata istoria fotbalului. Nu - s de ce, da cred ca esti un micut fanatic suporter de - al Barcelonei. Banuiesc ca sti ca "Mes que un club" a fost salvat de la disparitie de Franco... Adica rapacea burghezie catalana ar fi lasat clubul sa moara de zgarciti ce sunt, asa ca s - a implicat Franco si i - a scos din faliment.

mandpv964
mandpv964  •  23 Aprilie 2021, 17:35
Postat de Kocsis Tibor pe 22 Aprilie 2021, 23:10

Esti ignorant tare exista chiar si limba catalana, ca si basca sau ga litiana in Spania am trait9 ani in Catalunia si nu sint deloc ciobani si da sint un popor , a ......ca nu convine multora chiar asta dmonstreaza ca sint un popor iar ciobanii sint mult mai la est.

Ai locuit degeaba 9 ani in Spania. Nu ma mira ca i popi in kor pe aia din Cataluña, doar esti ungur, suferi de victimism. Fara emigratia interna Cataluña ar avea putin sub 2 mil de locuitori, banuiesc ca sti ce - s aia "charnegos"?! Au pus mana pe Invatamant si de - atunci au creat o clasa de nazisti cu creierii inflamati de lozinca "Madrid nos roba"!!! Radicalizati, fanatici, intoleranti, adevarati fascisti. Si majoritatea sunt urmasi de extremeni, andaluzi, gallegos,... Inca odata, nu ma mira parerea ta, esti ungur.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează